Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sloup - SKD 2:1 (1:1)

První utkání ze dvou na půdě ohrožených celků (Sloup, Vavřinec) se nepovedlo ani jednomu mužstvu. Domácí asi podali standartní výkon, naši však zůstali daleko za očekáváním. Utkání by slušela remíza, ale rozhodčí byli proti a darovali domácím výhru a k tomu 3 důležité body v boji o záchranu OP (první gól ofside a druhý po faulu). Ne, že bychom snad byli lepší a zasloužili si vyhrát, remíza by byla spravedlivá. První poločas hra ještě ok, ale ve druhém bez šance.

Úvod utkání patřil domácím, v 5 min kryl Čahoun nebezpečnou střelu a vyřešil první RK, ale potom jsme udeřili my ze standartní situace. Ve 13 min po faulu na Schucha, zahrál SS Pijáček přesně na hlavu rozběhnutého Hubeného, který rybičkou nedal golmanovi žádnou šanci 0:1. V 16 min pěkná samostatná akce domácího útočníka skončila opět zákrokem Čahouna.  Dlouho jsme se z vedení neradovali, v 19 min prudká střela, kterou Čahoun vyrazil před sebe, kde stál v ofsajdu domácí útočník a nebyl pro něho problém trefit prázdnou branku.  V 32 min se nadechl k sólu Schuch, obešel vše co mu stálo v cestě, ale bohužel koncovku nezvládl a střelou trefil brankáře. Následovala ŽK za faul, který nebyl odpískaný, podivné. V 42 min jsme mohli jít do vedení, rychle rozehranou SS Blahem zakončil v jasné pozici nepřesnou střelou Trubák. V 45 min znovu domácí útočník sám před brankářem střelou těsně minul, zatím tedy 1:1.

Celý druhý poločas se hrálo bez šancí až do 84 min, kdy útočnou akci domácích zlikvidoval Hájek P. střelou do břevna a následoval odkop od brány. V 85 min zahráváme 1 RK!!! V 89 min se domácí dočkali, útočník nejdřív vletěl mezi naše bránící hráče, strčil do Hubeného, který porazil Blahu, jasný faul a potom pohodlně skóroval 2:1, tak se píská pro domácí. Zajímavost: domácí brankář držel v 90 min. míč, potom si ho dal na zem, domácí hlásí střídání a rozhodčí k všeobecnému pobavení pískl a střídání umožnil, potom pokračovala hra odkopem brankáře!!!

Podloucký -Sáňka A., Hubený, Hájek P, Sáňka Jak., - Daněk J ( 72 Daněk M), Blaha. Trubák, Sáňka J, (65 Hájek M.) - Schuch O. ( 60 Aujeský). Pijáček 

Branka: Hubený                                             Asistence: Pijáček

Počet diváků: 48

Celkové hodnocení: Sloup 4         SKD 4

Držení míče: 50 ku 50%

Střely na bránu: 4 ku 3

Mimo: 5 ku 3

RK: 9 ku 1

ŽK: 2 ku 0

 

SKD dorost - Vísky 4:2  Alexa 3, Hrdina

Skalice - SKD 35 3:3  Šebánek, Malach P. a Štrof J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ve hre stale 9bodu

(Milhaus, 1. 6. 2015 18:09)

Po precteni komentare od KT Ivose, ocekavany prubeh jak zapasu, tak i rozhodciho.... ve Sloupe to takto probiha cele jaro, 3.trida je nepripustna, cekali nasi hraci snad neco jineho?? Stale je ve hre 9bodu, hlavy vzhuru a hrajem foootbal,hrajem foootbal, ku.va, hrejte fotbal.... tak a ted pro 3body do Vavrince, Daglas oleeeee.