Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Vysočany 0 : 3 (0:2)

22. 5. 2015

V neděli přijelo na Mlýniska, v tomto ročníku ambiciózní mužstvo z Vysočan, zatím se mu daří a patří mezi trojici týmů, které útočí na prvenství v OP. Hosté potvrdili úlohu favorita a odváží si domů důležité 3 body. Domácí omlazené mužstvo má na jaře velmi dobrou formu, ale na zkušené hosty nestačilo. Hrál se vcelku dobrý, útočný fotbal z obou stran a tak se diváci měli na co dívat. Vedení 2:0 nebylo ještě rozhodující, nástup do druhé půle byl vynikající, ovšem škoda, že nepadl kontaktní gól, utkání by dostalo jiný rozměr. Další dvě utkání hrajeme venku (Sloup, Vavřinec), a potom přivítáme opět dalšího adepta na postup Jedovnice.

 Úvod utkání byl v režii hostů, dva dlouhé nákopy Farníka jsme s přehledem vyřešili, ale hráli jsme pod tlakem. V 5 min zahráváme 1 SS, Pijáček centr přetažený vedle brány. V 10 min vyrovnáváme hru, akcí Blahy, kterou nedokázal přesně zakončit Žůrek. V 18 min se dostávají znovu ke slovu hosté a série 3 dlouhých autů pro nás končí odkopem na útočnou polovinu. V 31 min po našem nepodařeném odkopu vhazuji hosté aut, odražený míč vrací prudkou střelou k tyči hostující útočník 0:1. A v 35 min je ještě hůř, opět po špatném odkopu následuje kolmá přihrávka na rozběhnutého útočníka, který nemá problém zakončit a zvyšuje na 0:2. V 36 min prudká střela z 20 m Aujeského končí těsně vedle tyče. Ve 42 min to mohlo být již 0:3, ale hosté zahodili jasnou šanci dva na jednoho. Ve 44 min pěkná kolmice od Žůrka na Trubáka, který zakončil útok střelou do náruče gólmana.

Ve 46 min možná rozhodující okamžik, kombinace po ose Sáňka J, Daněk J. končí stříleným centrem, který nedokázal v jasné pozici usměrnit hlavou do sítě Pijáček. V 50 min další protiútok hostů končí brankou v naší síti 0:3, nedáš, dostaneš. V 69 min jsme byli velmi blízko snížení, aktivní Daněk J. našel prudkým centrem Schucha O., který z malého vápna mířil mezi nohy brankáře, míč se však zastavil před brankovou čarou. V 72 min zasáhl Čahoun, vychytal v jasné šanci hostujícího útočníka a udržel skóre 0:3. Na závěr série RK a akce bratří Daňků gólem nekončí, ale končí naše série domácí neporazitelnosti, škoda, ale již v dalším kole můžeme navázat na venkovní úspěchy, Daglas olé!!!

Podloucký - Sáňka A., Hubený, Pijáček, Sáňka Jak. - Sáňka J., Blaha, Aujeský, Trubák . Schuch (75 Daněk M.), Žůrek (45 Daněk J.)

Počet diváků: 68

Celkové hodnocení: SKD 4   Vysočany 2

Držení míče: 45% ku 55%

Střely na bránu: 4 ku 6

Mimo: 5 ku 7

RK: 8 ku 1

ŽK: 3 (Blaha, Sáňka J., Daněk J.) ku 0

 

Cetkovice – SKD B 4:4  Schuch A. 2, Tenora, Malach

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář