Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD A - Lysice 0:0

25. 4. 2010

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jerzy k....

(pajasx, 28. 4. 2010 22:58)

ty tečky za k ... sou asi každýmu jasný, větší p........ příspěvek sem dlouho nečet - má hlavu a paTU o hovně.

P.S. : komu ne tak .okot

bez protisnahy...

(jerzy k., 28. 4. 2010 12:58)

a Sáňků to holt kolikrát nejde, teda nevim jak v áčku, ale v béčku je to jasný;-) Nebo že by to bylo bez útočníků jako ve Slavce? Pokaždý není posvícení, ale třebas Lipovec, ten taky přijel do Kunštátu prohrát co nejmíň, a přes nezměrnou protisnahu domácích se to podařilo. 2:0:-). 2Michal: nepropadej panice, počkej až nebudeš moct běhat...

Levá X Pravá

(Michal5, 28. 4. 2010 0:13)

Co hodnotit určitě je. Běhat celej druhej poločas jenom tak, půl a víc hřiště a po každém dalším "útoku podél potoka" se vracet naprázdno je vysoce demotivující....Zvlášť, když na levé (soupeřově pravé) straně jsme byli dopředu rychlejší než obránce i záložník, v drtivé většině případů ..Ano dozadu to neklapalo tak dobře, ale komu se chce po 6. sprintu přes 3/4 hřiště zpátky, když ani nedostal šanci. Takovou flustraci jsem dlouho nezažil. Zvlášť když si uvědomím, že se o tom mluvilo v kabině...a na hřišti? I přes povyk a zoufalá gesta ze sřídačky...kulový. Ocením krásnej centr za obranu...bez rozmyslu, i útočníci byl daleko jako důchodová reforma.

Promintě pánové, je to sice kolektivní sport, ale kolektivně jsme si akorát vyžrali remízu.

Sestava

(Ivoš, 27. 4. 2010 20:20)

Druhý zápas doma se nám vůbec nepovedl a v tabulce pravdy máme - 2 body. Lysice přjeli prohrát co nejméně a nakonec odváží bod. Není opravdu co hodnotit, tak snad jenom napíši sestavu a připravíme se na Boskovice, abychom v tabulce pravdy měli v sobotu večer + 1 bod.
Podloucký - Císař, Beránek, Musil, Hájek - Daněk, Aujeský (Veselý), Trubák (Livora), Zvejška, Vladík, Ondráček (Tenora)
Tak v sobotu v Bozaku olé!!!!!!!!!!!!!!