Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tišnov - SKD 2:0 (2:0)

 Sestava a hodnocení

 

Po nepřesvědčivých posledních výkonech, naše mužstvo v Tišnově nastoupilo s několika změnami v sestavě, které však velkou změnu nepřinesly. V začátku utkání nás domácí opět přehrávali a lehce se dostávali do vyložených šancí. V druhém poločase jsme se zlepšili, zvýšili bojovnost i přesnost, výsledkem bylo několik šancí, bohužel bez gólového efektu. Umístění obou soupeřů v dolní polovině tabulky odpovídal i výkon na hřišti, šťastnější domácí získali 3 body a získali před námi mírný náskok.

První poločas se vydařil domácím a již ve 4 min mohli jít do vedení, další šanci zahodili v 11 min a v 15 min nás zachránila tyčka. V 24 min se již domácí prosadili a po akci z pravé strany šli do vedení, které zvýšili nechytatelnou bombou z 25 metrů ve 39 minutě. Z naší strany jediná povedená akce, kterou zakončil v 26 min Alexa nepřesnou hlavičkou, jinak nic, nic. Vystoupení podobné tomu proti Lipovci a Rájci.

Druhý poločas nastoupilo jiné mužstvo, byli jsme aktivní, přesní v kombinaci, ale bohužel nepřesní v koncovce a tak šance Vladíka (2x), Kuběny ( 2x) a Schucha gólem neskončily. Výkon byl však nadějí do dalších zápasů a uvidíme již v neděli proti Rousínovu B zda to nebyla pouze jedna vlaštovka.

 

Podloucký – Pijáček, Kuběna, Vach, Hubený (68 Schuch)- Daněk J., Aujeský, Vladík, Trubák – Alexa (45 Sáňka A.), Daněk M. (80 Zvejška)

 

Celkové hodnocení: Tišnov 3  SKD 4

Držení míče: 50% ku 50%

Počet diváků: 28

Střely na bránu: 9 ku 7

Mimo: 8 ku 6

Rohy: 6 ku 4

Karty: 2 ku 0

 

 

 

Vavřinec B – SKD B  3 : 0

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

výkony

(Znalec, 24. 9. 2013 8:49)

vlašťovky odlétají do teplých krajin,vypadá to spíše na samotné dno tabulky,ale při pohledu do tabulky vždycky zaujmou nejvíc první a poslední tak alespoň něco

Re: výkony

(fanynka, 25. 9. 2013 14:07)

No ty abys něco nekomentoval!