Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svratka - SKD 5:1 (4:0)

 Sestava a hodnocení

Předposlední soutěžní zájezd se nám vůbec nevydařil a domů se vracíme s pořádným rancem. Věděli jsme (ale nepoučili se), že domácí jsou nebezpeční a mají průměr vstřelených branek doma 3, který s námi i překročili. Naopak naše útočná aktivita skončila opět pouze 1 vstřeleným gólem, což je zase naše maximum na půdě soupeřů. Tímto výsledkem i vystoupením jsme si pěkně zavařili, domácí nepředvedli kdovíjaký výkon, ale na nás to bohužel stačilo. Do konce zbývají poslední 3 utkání a podle vývoje možná nebude stačit ani 6 bodů. Zatím jsme ještě ve hře, je to boj o sestup a světlo na konci tunelu se jmenuje Podolí. Věřím, že doma zvítězíme a soutěž udržíme. Olé Daglas.

Začátek utkání jsme nezvládli, soupeři jsme přenechali aktivitu a ten toho dokázal využít. V 10 min po uklouznutí obránce, dva útočníci na brankáře 1:0, v minutě 24 to už bylo 2:0 po průniku středem hřiště a střele ze střední vzdálenosti. Stejná akce v 30 minutě znamenala vedení 3:0. Domácí nám dali dokonalé KO v minutě 42, kdy zvyšovali na 4:0. Náš gólman si sáhl na míč pouze, když ho lovil ze sítě. Z naší strany za celý první poločas nic.

Do druhé půle jsme šli s cílem neinkasovat a snažit se výsledek korigovat. Bohužel již v 53 min to bylo už 5:0 po naší chybné rozehrávce. V 70 min jsme po akci Daňka J. a přihrávce Pijáčka vstřelili aspoň čestný gól (Kuběna), to bylo z naší strany vše. Domácí si výsledek v pohodě pohlídali.

Podloucký - Sáňka J., Vach, Hubený, Hájek P. - Daněk J., Hájek M. (35 Sáňka A.), Aujeský, Pijáček - Kuběna (75 Vomela), Vladík

Branka: Kuběna     Nahrávka: Pijáček

Počet diváků: 28

Celkové hodnocení: Svratka 3  SKD 5-

Držení míče: 65% ku 35%

Střely na bránu: 8 ku 3

Mimo: ku 3

Rohy: 3 ku 2

Karty: 1 ku 3

 

Svitávka B - SKD B 1:0 (1:0) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář