Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Rájec-Jestřebí 3:1 (1:0)

 Sestava a hodnocení

K druhému domácímu utkání přijel Na mlýniska velmi ambiciózní soupeř ze sousedního Rájce. Hosté sestoupili z vyšší soutěže a po podzimní části reálně uvažovali o rychlém návratu. Na jaře se jim však zatím výsledkově nedaří, my jsme zatím neprohráli, a tak se očekával vyrovnaný zápas. Celkově můžeme říci, že opticky měli hosté častěji míč na kopačkách, ale jejich akce končili na dobře organizované obraně domácích. Co přešlo přes bránící hráče pochytal výborný Čahoun. Domácí měli vývoj utkání plně pod kontrolou a udeřili vždy, kdy to vývoj utkání vyžadoval. Tedy v úvodu utkání a v polovině druhé půlky, kdy hostujícím docházeli síly a na našich se projevila dobrá fyzická kondice. Naši odehráli derby tak,  jak se má derby hrát: srdcem, bojovností, nasazením a v rozhodujících chvílích přidali i fotbalovou kvalitu.

Začátek nám vyšel přesně podle představ, již ve 4 min předvedla naše prává strana učebnicovou akci. Pravý bek Sáňka A. vysunul přesnou přihrávkou rozběhnutého Sáňky J., který stříleným centrem našel nabíhajícího Pijáčka, a Rosťa akci hlavou úspěšně zakončil. Hosté od 15 min převzali iniciativu a naši trpělivě čekali na brejkové situace. Největší šanci zahodil hostující útočník, kterého vyzval ke skórování náš obránce, ale Honza byl proti a udržel čisté konto. Ráječtí  pouze navyšovali počet rohů a přímých kopů, které stejně jako naše ojedinělé brejky ke vstřelení branky nevedly.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako první až do 70 min, kdy se skvěle orientoval v šestnástce Aujeský, který přesně zakončil přihrávku Trubáka-2:0 pro domácí. Na 3:0 zvyšoval v 78 min po akci Daňka J a střele Vladíka dorážkou za bezmocného gólmana Kuběna. V 88 min se dočkali i hosté a korigovali na pro ně přijatelných 3:1, protože ve druhé půlce jsme zahodili několik vyložených šancí -např. Vladíkovo sólo atd. Příští neděli nás čeká první mužstvo a pokud odvedeme podobně obětavý výkon bez bodů jistě nezůstaneme.

Podloucký - Sáňka A.(45 Trubák, 80 Daněk M.), Vach, Hubený, Hájek P. - Sáňka J. (45 Daněk J.), Hájek M., Aujeský, Pijáček - Kuběna, Vladík

Branky: Pijáček, Aujeský a Kuběna                 Asistence: Sáňka J., Trubák a Vladík

Počet diváků: 321

Celkové hodnocení: SKD 1   Rájec 3

Držení míče: 35% ku 65%

Střely na bránu: 4 ku 5

Mimo: 4 ku 4

Rohy: 2 ku 10

Karty: 3 ku 1

 

 

SKD B - Boskovice B 1:3  branka: Sáňka J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

oprava

(divák, 24. 4. 2014 0:32)

Počet diváků po úpravě Laika, Ivoše a mé je 323.

Derby 1.b třídy sk. A

(Laik, 22. 4. 2014 22:32)

Atraktivní fotbal, skvělá divácká kulisa (já jsem prošel bez placení, takže 232) a zasloužené vítězství SKD. Ten hlavní rozhodčí, jestli si toho nikdo nevšiml, byl naprosto bezchybný. Pokud v těchto výkonech bude pokračovat dál, tak skončí dost vysoko. Co se týče prognózy na Lipovec, tak to beru jako porájeckou a velikonoční náladu. Těsná prohra nikoho nenaštve.

gratulace

(jerzy, 22. 4. 2014 9:38)

Super chlapci, děláte mi radost:). Taky velmi pěkná náštěva, zajímalo by mě jak se tam všichni vešli?;-) Byl jsem v Kunštátě, kde hlásili "jen" necelých 300..