Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROUSÍNOV B - SKD

 Sestava a hodnocení

K sobotnímu utkání jsme zajížděli na půdu Rousínova, který byl jeden bod před námi a na jaře dokázal 3x zvítězit. Přijeli jsme k utkání s cílem neprohrát a potvrdit zlepšenou jarní formu. První úkol se nepodařil, druhý ano. Domácí pod vedením zkušeného Murýňa, jehož chování odpovídalo úrovni člověka druhu Australopítekus (dobře běhal a chodil po dvou), nic převratného nepředvedli a bohužel remízový zápas rozhodli jedinou povedenou akcí. Naší hráči předváděli jak se má venku hrát: brnkat na nervy, výborně bránit a vyrážet do rychlých protiútoků. Ke gólu domácím pomohl velmi nepřesný sudí, který pod dohledem delegáta celý zápas připískával domácím a své  vystoupení završil v 80. min, kdy svým nešťastným rozhodnutím připsal na účet domácích 3 body. Bohužel ne každý zápas vyjde i rozhodčím, tak snad někdy příště.

Utkání jsme začali povedeným brejkem, kdy ve 4 min. našel přesným centrem Daněk J. nabíhajícího Kuběny, který trefil brankáře.  V 11 min. podobnou šanci zahodili i domácí. V 22 min. po rohovém kopu Daňka J., Hubený na zadní tyči zakončoval hlavou nad, ve 40 min. Pijáček sám před bránou prudce vystřelil po zemi těsně vedle, škoda. Domácí měli opticky více ze hry, ale jejich rychlost byla na úkor přesnosti až zbrklosti v koncovce.

Druhý poločas pokračoval stejný scénář, domácí zahodili několik tutovek a naši začínali pomalu věřit v zisk bodu. V 72 min. Vach přímý kop nasměroval přímo do šibenice, gólman vyrazil na roh. Přišla 80 min. náš útok, který končí jasným stažením Daňka M. obráncem domácích, píšťalka mlčí, rychlý protiútok  se štěstím mezi nohama Čahouna zakončený 1:0 pro domácí. V závěru jsme sahali po bodu, kdy velkou šanci v 86 min. nedokázal proměnit Vach a vzápětí se nedokázal orientovat v šestnástce Schuch. Zápas skončil, pachuť zůstala, jedeme dál, v boji o záchranu nás čeká příští neděli nebezpečný Čebín.

Podloucký - Sáňka A., Hájek P. (85 Hájek M.), Hubený, Sáňka J. - Daněk J., Aujeský (81 Schuch), Vach, Pijáček - Vladík, Kuběna (45 Daněk M.)

Počet diváků: 52 (opět plný bus, díky)

Hodnocení: Rousínov 3  SKD 3

Držení míče: 60% ku 40%

Střely na bránu: 4 ku 3

Mimo: 2 ku

Rohy: 6 ku 5

Karty: 1 ku 3

VIDEOZÁZNAM  ZÁPASU

 

Vilémovice B - SKD B 1:4 Branky: Sáňka J., Křepela, Řezníček a Nezval (výkopem od brány!!)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Trener

(Ludek bartak, 12. 5. 2014 21:01)

...dlouho jsem přemyšlel jestli něco k tomuhle ubohemu a hlavně neobjektivnimu komentaři napsat...ja prostě musim...
...ano,pobavilo to a mam li bejt upřimny,zasmal jsem se tomu co zde na mou adresu pišete.Uplně souhlasim co zde napsal jirka.Vy jste opravdu nepřijeli hrat fotbal..Vaše snaha hru zdržovat,kouskovat,balony co nejdal zakopavat a hlavně nehrat fotbal jse Vam(pamatujete..řikal jsem že vam čas bude chybě) nevyplatila!
Ke svemu chovani mužu jen řict.Když je akce,je i reakce.Vaše slovni chovani na střidačce mě fakt uraželo...
Jedine čeho si na Vas,doubravacim cenim...vaši fanoušci kterych nebylo a byli v hledišti znat.A hlavně,Vašeho kapitana...ten ke sve fotbalovosti přidal i rozum a cit pro Fair Play(vam bohužel na střidačce chybel.. jedine co jste se v danou chvili na střidačce zmohli...Nezakopavej!!!)při Vašem likvidačnim zakroku...

Re: Trener

(Bobyk, 12. 5. 2014 21:13)

Už sem ti říkal na lavičce neříkej si trenér, působí to trapně a dělá to rousínovu ostudu!!!

Re: Re: Trener

(Bobyk, 12. 5. 2014 21:17)

Ale aby jsi věděl, že i já mám smysl pro fair play níže ti posílám kontakt do psychiatrické léčebny - černovice tel. 544 221 810. Zavolat si tam musíš sám.

Re: Trener

(Laik, 12. 5. 2014 23:10)

Nejprve Vám musím pogratulovat k Vaší krásné češtin pane Ludek bartak. A nyní už jen česky. Co je podle Vás ubohý a hlavně neobjektivní komentář? Jestliže Vás něco pobavilo a zasmál jste se Doubravici, tak je to jen a jen Vaše věc a už neobtěžujte. Co se týče toho Vámi propírovaného komentáře: Doubravice si píše komentáře podle toho jak to vidí ona, takže samozřejmě o nějaké to procento víc pro sebe, ale to je přece naprosto normální. Web Doubravice fotbal je závislý na SK Doubravice a objektivní komentář můžete najít pouze v nezávislých médiích. Pokud Rousínov píše objektivní komentáře, tak mě sem nějaký přihrajte, ale toho se asi nedočkám. Vy žijete nejen ve vedlejším okrese, ale mám takový dojem, že i ve vedlejším světadílu! Přesto všechno fotbalu zdar!

Re: Re: Trener

(Ludek Bartak, 13. 5. 2014 22:44)

..ano,pobavilo.to jak jste napsali o mě... :) A k ČEŠTINĚ KTEROU PIŠU...tohle přece neni otom jestli napišu velke či male...ferove je se podepsat,at s malim či velkym...Nic,už na to tu seru,nema to cenu.Pište si co chcete a jak chcete...Laiku!!!

Re: Trener

(Zástupce kapitána, 13. 5. 2014 7:12)

Souhlas, náš kapitán je slušňák a u nás má přezdívku Mirek, že Pavle.

Slávisté z Doubravice

(Jirka, 12. 5. 2014 22:46)

Tohle fakt nemůžete myslet vážně. Vždyť ten údajný faul byl před vápnem Rousínova!(pokud vůbec byl, na tom videu je akorát vidět souboj dvou hráčů, po kterém jeden padá, nic víc tam průkazně není). Měli jste celý hřiště na zastavení akce. Propadli jste a dostali gól. Naprosto regulérní. Nedovedu si představit jak byste museli brečet, kdyby rozhodčí neprávem pískl penaltu nebo trestňák před vápnem a vy z toho dostali branku. Tento gól nemá s rozhodčím nic společného. Žádná křivda se vám nestala. No a taky není moc fér kritizovat někoho za chování a sám se přitom chovat ještě hůř.

koment

(serjoga, 11. 5. 2014 21:58)

Tak vy jste tam asi vsichni uplne mimo..tenhle komentar k zapasu je opravdu nemozny..to jsem jeste nevidel...stydte se!

Re: koment

(Bobyk, 12. 5. 2014 19:21)

My si tady píšem co chceme, vy si pište co chcete na Vašich stránkách, jesti teda nějaký máte. Ten faul po kterém jste šťastně vstřelili branku je v 80minutě http://fotbal.tvcom.cz/Zapas/33297-FRAMOZ-Rousinov-B-TJ-Doubravice-nad-Svitavou-1b-trida-sk-A-JmKFS.htm SKD olééééééééé

Prohráli jste zaslouženě

(Jirka, 11. 5. 2014 21:51)

Brečet můžete jak chcete, rozhodčí za vás góly dávat nebude. Domácí žádný extra výkon nepředvedli, ale na vás to v pohodě stačilo. Takový hnusný fotbal, co hrajete, tu ještě nikdo nepředvedl. Všichni co tu hráli před vámi, přijeli hrát fotbal. Vy ne. Zato v provokování a zakopávání balónů jste na postup do 1.A. Vždycky soupeři přeji ať se daří, vám však popřeji co nejrychlejší návrat do okresu. Když ne letos, tak za rok.

Re: Prohráli jste zaslouženě

(Pajasx, 11. 5. 2014 21:59)

no zas tak v pohodě to nebylo, bez hráčů z A teamu a chybě rozhodčího by ste gól nedali tečka

Re: Prohráli jste zaslouženě

(Martin P., 11. 5. 2014 22:41)

Jednoznačný souhlas!!!

Re: Re: Prohráli jste zaslouženě

(Martin P. , 11. 5. 2014 22:42)

Kdyby to nebylo někomu jasné, tak tím myslím souhlas s Jirkou:-)

Re: Prohráli jste zaslouženě

(RJ, 12. 5. 2014 18:13)

Tak nám ten Rousínov od té sobotní haluze pěkně povyrostl. Spatřil jsem ho na podzim v Rájci a takovou bídu, ubohost a beznaděj tam nepředvedli ani Letonice, které tam koupili osm kusů. Zpátky na zem Rousínov.