Jdi na obsah Jdi na menu
 


MEDLÁNKY - SKD 0:1 (0:0)

 Sestava, hodnocení

Konečně výhra za 3 body, venku a v Medlánkách o to cennější, že domácí hrají také o udržení v soutěži. Festival neproměněných šancí z minulého kola nepokračoval, hráli jsme ze zajištěné obrany a spoléhali na rychlé brejky. Domácí možná měli častěji míč na kopačkách, ale naši dávali lekci z produktivity (2 střely na bránu = 1 gól). Jinak celkově se hrál fotbal, který úrovní odpovídal boji o předposlední místo v tabulce, zvítězila naše taktika, bojovnost, nasazení a nemohoucnost domácích proměnit některou ze svých šancí.

Již v 5 min Zbyňa hlavičkoval přesně na naši bránu, pohotový Čahoun nás zachránil před vlastním gólem. V 10 min domácí poprvé trefují tyčku po standartní situaci, v zápětí střela z 25 metrů končí na břevně (Čahoun měl vše pod kontrolou). V 21 min jsme předvedli jeden podařený brejk, kdy únik Daňka nedokázal přesně zakončit hlavou Vladík. První poločas se odehrál převážně na naší polovině, ale naši borci měli vývoj utkání pevně ve svých rukách (nohách).

Druhý poločas se podobal prvnímu, domácí se snažili, avšak bez výsledku a naši trpělivě čekali na svoji jedinou šanci, která přišla v 80 min, kdy střílený centr Hájka M. dokázal střídající Zvejška s přehledem uklidit do domácího zařízení a pokřtít tak novou krásně barevnou obuv. Až na tyčku domácích z 86 min jsme si závěr pohlídali a nakonec zaslouženě odvezli 3 body, které nás snad naladí před derby zápasem příští neděli. Již 6 utkání bez prohry a 2 zápasy a poločas bez obdržené branky!!!!!

Podloucký - Sáňka A. (45 Sáňka J), Vach, Hubený, Hájek P. - Daněk J., Hájek M., Pijáček, Trubák (82 Schuch O.) - Vladík, Kuběna (60 Zvejška)

Branka: Zvejška   Asistence: Hájek M.

Počet diváků: 62 ( Z Daglasu plný autobus plus několik osobáků)

Celkové hodnocení: Medlánky 4 SKD 2

Držení míče: 65% ku 35%

Střely na bránu: 7 ku 2

Střely mimo: 6 ku 3

Rohové kopy: 7 ku 3

Karty: 1 ku 2

 

Lipůvka B - SKD B  2 : 2  Jména střelců je fakt zbytečné psát, že kluci

 

Exekutor číhající za bukem. Nové kopny dobře metou. Oléé !fcm-skd_guci.jpgfoto by Jan Kodeš
(více foto ze zápasu ZDE)

(Hodnocení a foto beksoni ZDE)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

asi jiny fotbal

(ja, 8. 6. 2014 21:26)

jestli hraci doubravice meli vse pod kontrolou a zaslouzene ziskali 3 body, tak jste byl asi na jinem fotbale nebo opravdu nevim. 3 body jsou zaslouzene max za to, ze medlanky byly v koncovce totalne marne. kdyby byl polocas 3:0, nikdo nemohl rict ani slovo. Ale na kdyby se nehraje. Takze za predvedenou "hru" zcela nezaslouzene!

Re: asi jiny fotbal

(RJ, 10. 6. 2014 1:18)

Odborník se po dvou měsících od mače probudil a hned chce poučovat. Jediné v čem s Vámi souhlasím je to, že Medlánky jsou v koncovce totálně marné. V Rájci kopali penaltu a chudáci pořadatelé hledají mičudu dodnes. Až Vám rozhodčí začnou pískat rovinu, tak sešupnete co by dup.

Re: Re: asi jiny fotbal

(ja, 13. 6. 2014 14:56)

o sesupu bych pri pohledu na tabulku pomlcel... ;) Momentalne to vidim na navrat do souteze, jenz vam prislusi...

Re: Re: Re: asi jiny fotbal

(RJ, 14. 6. 2014 1:06)

Možná máte pravdu v tom, že letos Doubravice sestoupí. O tom se s Vámi nepřu, já si jen myslím, že příští sezonu to čeká Medlánky. Dělat zázračné body v posledních kolech je přece vaše specialita. Jste si tak jistý, že Medlánkám patří 1.b třída právem? Já tedy ne a to ani nejsem fans Doubravice, jen fanoušek fotbalu, který je každou neděli na jiném hřišti. Na závěr, momentálně to vidím na návrat do soutěže, jenž Vám přísluší. Samozřejmě od sezony 2015/16. S pozdravem player z blanenska.

Re: Re: Re: Re: asi jiny fotbal

(ja, 16. 6. 2014 10:40)

Vazeny pane,nikdy jsem nerekl, ze Medlankam 1.B patri pravem. Reagoval jsem na komentar k utkani, protoze byl uplne zavadejici a mimo realitu a po tom, co jsem si precetl k ostatnim zapasum, tak je mi to jasne. Fotbal spatny, tak si prikraslime realitu aspon v komentari. To je vse, proc jsem na tento komentar reagoval. Pro me je zasadni predvedena hra, proto byly pro me nejslabsi tymy v soutezi - Svabenice, Doubravice, Letonice (neusuzuji z jednoho nebo dvou utkani). Ze zapasu, ktere jsem videl, tak fotbal chteji hrat Rajec, Reckovice, Komin, obcas Bohdalice. Nerozumim postupu Lipovce, ale dle meho to bude stejny pripad jako Sobesice. Pristi rok zpet, protoze letos se jim sezona vydarila bodove vyjimecne a nadprumerne. Dale nerozumim Vasemu narceni - Dělat zázračné body v posledních kolech je přece vaše specialita. Kolik utkani medlanek jste posledni dobou videl, ze mate tak zarucene informace? Ja jich par videl a v zadnem z nich herne nepropadly (pouze v zakonceni).

kontumace

(m, 18. 4. 2014 16:29)

Tak vám kvůli ID zkontumovali zápas s Medlánkama na 0:3 ve prospěch Doubravice.

Re: kontumace

(Pajasx, 20. 4. 2014 14:12)

no ty naděláš, když sme tam vyhraliv 0:1 ty 2 goly nic neřeší

FAČR

(FAČR, 18. 4. 2014 19:37)

Pěkně těma kontumacema kurví všechny soutěže, ten slavnej FAČR