Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Vysočany 0 : 3 (0:1)

30. 8. 2016

4. kolo OP -28. 4. 2016 16:30                             

Rozhodčí: Roučka– Reschovský,Urbánek

Máme za sebou první 3 podzimní kola a stejně jako minulý podzim, se rozjíždíme velmi pomalu. První utkání doma s Ráječkem to byla přestřelka a škoda šancí na konci prvního poločasu. Ve druhém poločase jsme dokázali otočit z 1:2 na 3:2 a to bylo vše. Stále jsme chtěli hrát útočně, ale zkušený soupeř nás potrestal. Konec 3:6 – branky: Kubásek, Kuběna, Vach. (No nic první vyhrání z kapsy vyhání).

V dalším kole jsme dokázali získat ztracené body v tabulce pravdy zpět a zvítězit v Kunštátě. Hráli jsme ze zajištěné obrany, a když domácí zahodili několik slibných šancí, dokázali jsme utkání s přehledem dovézt do vítězného konce 1 : 3 – branky: Kubásek, Kuběna, Schuch O.

V nedělním utkání jsme přivítali Na mlýniskách nepříjemné Vysočany. Hosté vědomi si potřeby generační obměny kádru získali na přestup perspektivní hráče:  Pernice z Rudice a Škvareniny (poslední angažmá Černá Hora). Dost možná, že příští rok hodí laso Jožiduši. Utkání bylo v poli vyrovnané až do konce. Zkušení hosté se ujali vedení v první půlce po chybě naší pravé strany a potom se snažili udržet výsledek. Naši chtěli hrát, ale bohužel pouze k hranici velkého vápna. Když už jsme se připravovali k závěrečnému šturmu, přišly dva údery do rozhozené obrany (TK a penalta) a bylo vymalováno.

Tři utkání, tři body, lepší než nic, snad se nám bude dařit v Adamově a budeme po 4. kole na 0 v tabulce pravdy.

Sestava:

Podloucký - Odehnal, Hájek P. (85 Pokorný), Sáňka A., Sáňka J., Trubák (63 Svoboda), Daněk J., Dvořák, Kubásek (58 Schuch A.),  - Schuch O., Kuběna (50 Langr)

 

SKD B – Vísky B 6:5

Branky: Zvejška 2, Alexa 2, Tenora a Daněk J.

SKD B – Rájec – Jestřebí B 6:0  

Hrazděra – Štoudek, Malach R., Veselý, Svoboda – Daněk J., Tenora, Alexa, Schuch A. – Sáňka J., Schuch O.

Střídající: Tomášek, Štrof a Odehnal

Branky: Schuch A. 3, Schuch O., Sáňka J., Tenora

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jako vždy supr článek

(fanda, 31. 8. 2016 12:58)

nevím, na kterém zápase jste byl v neděli! co jsem viděl já, tak hosté celý zápas kontrolovali výsledek. Vaše ojedinělá akce po chybě golmana hostí znamená celý vyrovnaný zápas, když hosté spálily nespočet 100% šancí.

Re: jako vždy supr článek

(pan X, 31. 8. 2016 17:19)

Opravdu jen pouhý fanda,fanda ničemu nerozumí,jen fandí

Jožíduši

(Pavel, 30. 8. 2016 17:57)

Tak Jožiduši je zatím na trhu hráčů volny??