Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Lipůvka 2:4 (1:3)

12. 9. 2016

6. kolo OP - 11. 9. 2016  16:00                                        Rozhodčí: Barák– Jalový, Urbánek

 

Je pravda, že jsme zažili i lepší vstupy do podzimních bojů a těžko budeme hledat ročník, kdy po 5 odehraných kolech se krčíme na posledním místě tabulky. Jestli se ovšem nevyvarujeme podobných osobních selhání jako včera, lepší zítřky nás určitě nečekají. Trenér před utkáním zamíchal sestavou, na lavičce zůstal capitán Hájek P., Hájek M. i Kuběna, vrátil se po zranění Hubený (snad jediný světlý okamžik utkání) na výsledek to však mělo pramalý vliv.

Domácí utkání s Lipůvkou mělo podobný scénář jako minulé kolo v Adamově, první gól soupeř, naši vyrovnají a pak už skóre narůstá v náš neprospěch. První varování, kdy nebyl gól uznán pro ofside naše obrana nebrala vážně a v 6 minutě po stejné chybě už gól platil a hosté jdou do vedení. Hubený vyrovnal pěknou střelou ze SS z 20 metrů přes zeď, ale než stačíme vychutnat první gól, opět nabídneme soupeři šanci ke skórování, kterou využije. Do poločasu stačíme vyrobit ještě jednu hrubici, kterou zkušený soupeř opět potrestá.

V druhém poločase se naši snaží, po RK snížíme opět Hubeným na rozdíl branky, ovšem, když netrefí Michal zívající prázdnou branku a soupeř opět do otevřené obrany střílí 4 gól,  je rozhodnuto.

Na závěr něco málo optimismu, je teprve po 5 kolech, hráli jsme, zatím s předními mužstvy OP a těžké bitvy nás teprve čekají, tak hurá pro body příští neděli na půdu nováčka do Kořence. Daglas olééééé.

Sestava:

Podloucký – Sáňka A., Daněk M. (Kubásek), Odehnal, Pijáček, Schuch A. (Langr), Hubený (Hájek P.), Daněk J., Trubák, Dvořák, Schuch O.(Pokorný)

 

Branky: Hubený 2    Asistence: Dvořák, Trubák

 

SKD B – Ráječko C  3:2

Branky: Zvejška, Sáňka, Aujeský

 

Sestava:

Hrazděra – Hájek P., Malach R., Veselý, Štrof – Tenora, Sáňka J., Sáňka J., Zvejška, Odehnal, Sáňka J.

 

Střídající: Štoudek, Schuch A., Vach

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

záznam do historie

(Znalec, 12. 9. 2016 17:57)

tu tabulku požaduji zaznamenat do kroniky