Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Boskovice B 2 : 3 (0:2)

26. 9. 2016

8. kolo OP - 25. 9. 2016  15:30                        Rozhodčí: Prokop– Nečas, Flek

 

Po vydařeném utkání na půdě Kořence přijel v neděli Na Mlýniska druhý nováček OP z Boskovic. Mužstvo velmi zkušené, které předvádělo kvalitní fotbal, naši se v druhé půlce také zlepšili, a proto se hrál dramatický zápas až do konce.

První poločas nebyl z naší strany povedený, soupeře jsme pouštěli do jasných gólovek, ze dvou se dokázali hosté prosadit a po zásluze šli do 2 brankového vedení. Naši mohli také skórovat, ale bohužel Hubený nohou a Aujeský hlavou netrefili v jasné pozici zařízení.

Nástup do druhého poločasu nám vyšel a podařilo se nám dostat soupeře do hluboké defenzívy, snížení zařídil Schuch O., který se nejlépe zorientoval v nepřehledné situaci po našem RK a doklepl míč do sítě. Naši se hnali za vyrovnáním, ale v době našeho náporu utekl útočník hostů, následoval zákrok ve vápně, penalta a zvýšení na 1:3. Naši nesložili zbraně, dokázali znovu snížit na rozdíl branky, akci připravil aktivní Kuběna pro Daňka J., který se trefil přesně. Čas však pracoval proti nám a získat potřebný bod se nám, i přes zlepšený výkon ve druhé půlce nepodařilo.

Stále čekáme na domácí vítězství, další možnost máme ve středu, kdy přijede nepříjemný soupeř z Olešnice. Našim však věříme, v zápase je povzbudíme a vítězství oslavíme. Tak ve středu všichni Na Mlýniska!!!!

 

 

Sestava:

Podloucký – Sáňka A. (Langr), Odehnal (Daněk M.), Hubený (Svoboda)Pijáček (Hájek P.), Schuch A., Daněk J., Aujeský, Kubásek, Schuch O., Kuběna

 

Branky: Schuch O., Daněk J.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zařízení

(..........., 26. 9. 2016 21:49)

Možná až přestanete používat ten debilní název ,,zařízení,, tak se občas trefíte.

Re: Zařízení

(pan X, 27. 9. 2016 17:38)

Vemeno

Re: Zařízení

(Pajasx, 27. 9. 2016 23:22)

škoda že ádný nemáš inpo....