Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letovice - SKD 1:1 (0:1)

18. 10. 2016

11. kolo OP - 16. 10. 2016  15:00                     Rozhodčí: Kosička – David, Pospíšil

 

Bída, bída, bída. Snad jen bod do tabulky a remíza venku nás může potěšit, jinak výkon byl podprůměrný. Za bod můžeme poděkovat vynikajícímu Čahounovi, Hájovi a nemohoucnosti domácích útočníků.

První poločas, měli domácí více ze hry a vypracovali si několik slibných šancí, Čahoun byl na místě. Naši hráli ze zabezpečené obrany, ale pokusy o útok končily nepřesnou rozehrávkou a rychlou ztrátou míče. Dvakrát za poločas odvracel míč z brankové čáry Hája, několikrát musel zasahovat jistý Čahounek, našim se naskytla šance po zranění domácího gólmana, kdy musel nastoupit hráč z pole. Než se stačil rozkoukat, lovil míč ze sítě po přesně zahraném RK. Do kabin jsme šli tedy s příznivým výsledkem a vyhlídkou na zlepšenou hru.

Bohužel hra pokračovala ve stejném rytmu jako v první půli. Domácí tlačili a snažili se vyrovnat, naši už se pouze soustředili na udržení výsledku. Za celý druhý poločas jsme ani jednou neohrozili domácího „brankáře“. Přežili jsme jasné šance domácích, kteří se nakonec radovali po nevinné akci a dočkali se zaslouženého vyrovnání. Obě mužstva názorně předvedla, proč jsou tam, kde jsou, tedy na chvostu tabulky.

Pro zisk minimálně 4 bodů nám stále zbývají dvě utkání, nic není ztraceno, remíza v Šošůvce (možná i výhra) je reálná, potom zvítězíme doma s Olomučany a přes zimu se připravíme na jarní boje. V neděli v Krmelec aréně ahoj.

Sestava:

Podloucký – Hájek P.(Schuch O.), Hubený, Pijáček, Svoboda (Odehnal)Dvořák (Zvejška), Daněk J., Hájek M., Sáňka J.,Schuch A., Kuběna

 

Branka: Pijáček

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Budíček

(Sanak, 18. 10. 2016 14:02)

Chlapci , chlapci tak se o záchranu nehraje , od některých vyloženě laxní výkon. Je potřeba se na hřišti hecnout a ne jenom v 0:30 na whatsapp.