Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bořitov - SKD 0:0

3. 10. 2016

9. kolo OP - 2. 10. 2016  15:00                Rozhodčí: Hlucháň - Šikula, Hlavai

 

Přišel jsem, viděl jsem kvalitní výkon celého mužstva SKD. Hráči hráli zodpovědně, plnili úkoly stanovené trenérem a celé utkání měli pod kontrolou. Před početnou diváckou kulisou (myslím hlavně fans z Daglasu) se odehrál derby zápas se vším, co k derby patří, nasazení, bojovnost, hecování, povzbuzování apod. (až na ty branky). Naše hra byla založena na perfektní obranné činnosti a rychlém přechodu do útoku, za celé utkání se domácí pouze jednou dostali k ohrožení naší branky.

Nástup do utkání patřil domácím a mírnou převahu vyjádřili sérií několika RK, které však zahrávali velmi nepřesně. S přibývajícím časem jsme se začali prosazovat i v útoku a vypracovali  jsme si několik dobrých příležitostí. Škoda, že bez přesného zakončení, jak Schuch O. nohou tak bratr hlavou. Také jsme hrozili střelami z větší vzdálenosti a jedna taková dalekonosná z půlky od Rosti skončila na břevně.

Druhá půlka pokračovala opět v naší režii a byla otázka času, kdy přesně zakončíme slibné akce a půjdeme do vedení. Bohužel ani 100% šance Daňka M. a Hubeného brankou neskončily a když necitlivě vstoupil do hry rozhodčí (střelu Hubeného, která skončila v síti přerušil hvizd pro šlapák a jasné podražení Trubáka ve vápně zůstalo nepotrestáno) stále svítilo na „ukazateli skóre“ 0:0. Před závěrečným hvizdem se ke slovu dostali konečně i domácí a po závaru před naší brankou měli jedinou šanci zápasu, kterou však naše obrana dokázala vyřešit.

Na naší hře je potěšující stoupající kvalita a hlavně opět nula obdržených branek, což je dobrá zpráva před nedělním utkáním, kdy Na Mlýniskách přivítáme tradičního soupeře ze Slópa a hráči s realizačním týmem udělají zajisté vše pro prodloužení série bez obdržené branky a bez porážky.

 

Sestava:

Podloucký – Sáňka A., Daněk M., Hubený, Pijáček, Dvořák, Daněk J., Aujeský (Trubák, Pokorný), Sáňka J (Hájek M.),Schuch A. (Zvejška), Schuch O.(Hájek P.)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář