Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adamov - SKD 4:1 (1:0)

6. 9. 2016

 

 

5. kolo OP -4. 9. 2016 16:00                                        Rozhodčí: Bureš– Hřebíček, Maňoušek

 

V dalším venkovním utkání jsme nedokázali navázat na výkon z Kunštátu a domácím jsme na fotbalovém stadiónu Jindry Svobody odevzdali všechny body. Na jaře se nám zde podařilo vyhrát, když jsme si pohlídali rozehrávku domácích a z rychlých útoků rozhodli. V neděli to bylo jiné utkání, již tak zkušené mužstvo domácích posílil nestárnoucí Knies, který je stále platný hráč.

První poločas se hrál vyrovnaný fotbal, naši se snažili o kombinační hru stejně jako domácí, kteří si dokázali vypracovat i několik šancí, dvě vyložené. Nám se povedla jedna akce, kdy na prudký centr Sáňky A. si naskočil Hájek M., ale jeho umístěnou hlavičku kryl domácí brankář. Když už byli všichni účastníci v kabině inkasovali jsme ve 45 min první gól po autovém vhazování a následných nepřesností v šestnáctce.

Druhý poločas začínáme aktivně a podařilo se nám vyrovnat, kdy po akci Schucha A., Kuběny a ruce obránce následovala penalta, kterou Hájek M. s přehledem proměnil, a to bylo z naší strany v druhé půli vše. Domácí v zápětí šli znovu do vedení a náskok v pohodě zvyšovali na konečných 4:1.

Utkání na pohled vyrovnané, ale výsledek hovoří jasně, v neděli, ve třetím domácím utkání si jdeme pro výhru, i když nás čeká nepříjemný a dosud neporažený soupeř (do příští neděle) z hranice okresu.

 

Sestava:

Podloucký – Sáňka A., Daněk M., Hájek P., Pijáček, Kubásek (Schuch A.), Hájek M. (Schuch O.), Daněk J., Trubák, Dvořák, Kuběna (Odehnal)

 

 

Voděrady - SKD B 2:2

Branky: Hubený, Vladík

 

Sestava:

Hrazděra – Štoudek, Malach R., Veselý, Štrof – Tenora, Sáňka J., Hubený, Pokorný- Langr, Sáňka

Střídající: Alexa, Aujeský a Vladík

 

P.S. Na zájezd poslední 4 volná místa!!!!! 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tip Výsledku Doubravice- Lipuvka 0-4

(Tipér, 6. 9. 2016 10:55)

Aby vám to sebevědomí vydrželo i do třetí třídy. ;-)

Re: Tip Výsledku Doubravice- Lipuvka 0-4

(Znalec, 12. 9. 2016 6:36)

Výsledek mohl skončit i daleko vyšším rozdílem. Doubravice velká bída. Až na 15 minut jen zoufalé odkopy.