Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vysočany - SKD 3:3 (1:2)

16. 4. 2017

17 kolo OP - 16. 4. 2017 16:00 hod

Rozhodčí: Dohnal - Beneš, Stránský

Na jaře neporažení, série pokračuje, jaro patří nám apod. bych mohl pokračovat. Tří zápasy, v tom dva venku s mužstvy na 1 a 2 příčce OP, zisk 7 bodů, to je dobrý vklad na boj o střed tabulky a rázná odpověď pochybovačům i z našich řad, bohužel.

O dramatickém průběhu utkání na půdě 1. mužstva v tabulce nejlépe vypovídá vývoj skóre 1:0, 1:2, 3:2, 3:3. Domácí začali pod vlivem jasného domácího vítězství nad Sloupem s pocitem, že vítězství je opět doma, ale naše hra jim dala jasnou odpověď: my nejsme Sloup. I po úvodní brance jsme pokračovali v kombinační hře, krátké nahrávky střídaly dlouhé přesné pasy, tiky taka v praxi. Velmi jsem se pobavil, když na konci první půle domácí kapitán začal křičet ať nehrají nakopávané balóny jako my, celé utkání nehráli nic jiného, vzadu balón a dlouhý nákop do útoku. Teď však k našim: u všech našich branek byl hrající trenér Hájek M., vyrovnání přinesla povedená akce, Hájek M. prodloužil hlavou na Dvořáka, který si vyměnil míč s Schuchem O. a bodlem 1:1. Do poločasu jsme šli po RK Pijáčka do vedení, prudkou hlavičku Hájka M., tečoval do sítě Hubený,škoda dalších šancí, tyčka, sólo.

Ve druhém poločase po náhodných akcích šli domácí do vedení, naši však pokračovali ve hře z prvního poločasu a bylo otázkou času, kdy vyrovnáme. Dočkali jsme se opět po RK Pijáčka, kdy Hájek M. pohybem zmátl gólmana domácích a míč skončil v síti. I přes 3 obdržené branky je nutné pochválit Čahouna, který zachytal skvěle, a vlastně všichni hráči předvedli nadstandardní výkony a proto výsledkem byla zasloužená remíza. Díky chlapci a pozor za týden pokračujeme!!!!

Na závěr si dovolím malé zašvitoření. Domácí se hodně snažili o zisk tří bodů  a po utkání byli všichni zklamaní, ovšem co v utkání předváděl Torda s Vágnerem zůstává rozum stát a propos rozum.  S ohledem na chování obou hráčů jsem si vzpomněl na jednu krásnou pohádku." Dobrý den......a co jsem chtěl........jak se jmenuji?.......třeba Lavice", prostě kde nic není, ani čert nebere. Jinak přeji domácím v ostatních utkáních samé výhry a postup do I.B třídy podle rčení "přej a  bude ti přáno".

Sestava:

Podloucký - Sáňka J., Hubený, Odehnal, Hájek P. - Schuch A., Hájek M., Daněk J., Dvořák, Pijáček - Schuch O (Veselý)

Branky: Dvořák, Hubený, Pijáček                            Asistence: Schuch O., Hájek M. 2

 

Vísky B - SKD B 1:2 (0:1)

Hrazděra - Sáňka Jak, Odehnal (Zvejška), Veselý, Štoudek - Tomek, Malach R., Vach, Štrof - Ježek, Sáňka J

Branky: Tomek, Malach R.

SKD přípravka - Žijeme hrou B 4:20      Holc, Loub, Němec, Paták

SKD přípravka - Žijeme hrou A 12:22   Holc 6, Němec 4, Loub a Malach

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vysočany- Rudice

(Massaro(Pernica), 18. 4. 2017 21:29)

Poprvé jsem našel čas a zabrouzdal na vaše stránky ze zvědavosti.Mám k tomu "nezaujatému" komentáři tohle.Zahráli jste hodně nad svůj standart a my jsme hráli v první pulce hodně matně,ale druhou pulku to byla jasná převaha.Divím se ,že píšete,že my jsme šli do vedení po nahodných akcích(měli jsme jich myslím dost).Čím jsem si jistej,že váš vyrovnávací "odmávaný gol" se sítě rozhodně nedotkl.Byl to gol který nikdo neviděl a kor doma by se tohle stat nemělo.Naši hru to rozhodně neomlouvá.Není moc lehký vyhrávat každej zápas a věřte,že to vím z lonska z Rudice a předloni z Lipovca.Začátek sezony se vám zadařil,a zbavili jste se role kandidatu sestupu,tak at vám to vydrží.My k 1.b máme ještě daleko,ale pokud na to má jiny tým tak určitě zkončí před náma.Jinak asi přeci jen postoupíme my.

Re: Vysočany- Rudice

(Hájek Michal, 19. 4. 2017 8:10)

Ahoj Massaro, bohužel jsme se role kandidáta na sestup ještě zdaleka nezbavili, zatímco vy jste pořád horkým kandidátem na postup. Komentář ber s nadsázkou, je to nezaujatý pohled Daglasu :) Ať se Vám daří, dejte do toho srdíčko a vyjde to, spoléhat na Lukášovi standardky nemusí vždy stačit. Jo a balon se nemusí dotknout sítě, stačí když je za brankovou čarou :)

Re: Re: Vysočany- Rudice

(Massaro(Pernica), 19. 4. 2017 18:48)

Cus!Reagoval jsem na ty slova z komentáře(kde se píše,že míč byl v síti)!Každý má na to svuj pohled,takže s nadhledem a at se daří.Čau!

Re: Re: Re: Vysočany- Rudice

(Pajasx, 19. 4. 2017 20:48)

Čus a podruhé druhé den zase xD :)))

co se to děje .... !!!!

(zaražený pozorovatel komentářů, 19. 4. 2017 20:46)

Ku... co se to s tim světem kolem fotbalu děje !!!!!!
Samá poklona do pi .. !!!!!
A pak se stejně dokopete a pošlete se několikrát do pi ..

MSFL ole :-D

(Landa, 19. 4. 2017 13:47)

Daglaaaas OLE , kur...a tady to jede aspoň , ne jako u nás na diskuzi :-D. Tak v neděli Hájis , kolenáři do zbraně :-D

Re: MSFL ole :-D

(Hájis, 19. 4. 2017 15:53)

Landis, kde to je u Vás? ty seš taky všude zdejší :-D Namaž si pod kolenama, po dešti bývá trávník v Daglasu paradoxně ještě tvrdší :-D

Re: Re: MSFL ole :-D

(Landa, 19. 4. 2017 17:59)

U nás na stránkách. :-). Já půjdu na posledních deset minut,takze se namazu leda tak po spile

zápas Vysočany

(pozorovatel 2, 18. 4. 2017 12:53)

Vysočany byly naprosto tragický a musím jednoznačně konstatovat, ze se tam 2 body ztratily než že by se 1 získal. Absolutně nechápu jak tohle může být na 1.místě tabulky. A chovali se jako mistři světa, tak ať si ty výprasky v 1.B užijí. Sportu zdar

Re: zápas Vysočany

(Pozorovatel, 18. 4. 2017 18:50)

V tom případě nechàpu,proč mančaft jako Doubravice není v popředí tabulka a plácá se někde na dně.

potter

(pozorovatel 3, 17. 4. 2017 13:39)

Kam chodite pane na ty zapasy koukat, Vaše představivost je na sepsani fantasy knihy např. Potter, a zbohatnete. ZAPŘEMÝŠLEJTE O TOM

Re: potter

(divák z lontu, 17. 4. 2017 20:08)

Naopak pane pozorovatel, ten komentář k zápasu je jako vždy zcela objektivní a to švitoření na závěr, lépe bych to nenapsal. Zmiňovaní pánové(záměrně ne hráči )jistě ví, že vše je napsáno hodně kulantně :) Olé

Re: potter

(pan X, 17. 4. 2017 20:53)

U nás se nekouká, nýbrž dívá. U nás jsou na fotbale diváci, ne koukalové.Koukalová je Gabča,ale to je biatlonistka ta nemá s fotbalem nic společného pane potter.