Jdi na obsah Jdi na menu
 


VŠ - SKD 8:0 (6:0)

14. 8. 2023

VŠ – SKD 8:0 (6:0)


 


 

Rozhodčí: Roučka – Jalový, Skoták

Herně jsme navázali na neúspěšné vystoupení v 2. kole okresního poháru. Výsledkově utkání zapadá podle stupnice do řádku – zavání to debaklem. A mohlo být hůř, domácí se do nás s chutí pustili a od začátku nás vůbec nešetřili. Ve druhém poločase se spokojili s výsledkem a proto se skóre zastavilo na konečných, nelichotivých 8:0.

Něco o domácích: branky jako přes kopírák 2 goaly z dlouhého autu, 2 ze střední vzdálenosti, 2 přehození brankáře a 2 sám na brankáře útočník nezaváhal. A to ještě několik tutovek zazdili. Utkání měli jasně pod kontrolou, výhra je zcela zasloužená.

Naši borci v prvním poločase, 2 střely vysoko nad, jedna šmudlavka orazítkovala tyčku. Ve druhém poločase 2 SS do dobře postavené zdi a to je z našich aktivit vše. Soupeř herně trochu jinde, nestačili jsme v žádné z herních činností. Hlavu však netřeba věšet, čekají nás další a pro další vývoj v tabulce OP, důležitější zápasy. Hned ten příští Na mlýniskách, kdy přivítáme nováčka OP ze Sloupu, ukáže jak na tom opravdu jsme a co nás bude v letošním ročníku OP čekat.


 

Sestava:

Stejskal Pa. (Podloucký) – Schuch O., Veselý., Jelínek, Pijáček (Kobza). – Maňoušek, Dovrtěl R., Vach Z., Schuch A – Dvořák,Vach T. (Stejskal Pe.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Š V - SKD

(Football exp, 14. 8. 2023 22:49)

V tomto utkání nevěřil na ten bodík
snad ani Ivoš. Doubravice bude mít ještě několik možností bodovat se slabšími soupeři, ale moc jich nebude




Re: Š V - SKD

(Arsenal, 15. 8. 2023 10:29)

Které slabší soupeře máte experte na mysli?

Re: Re: Š V - SKD

(Football exp, 15. 8. 2023 14:22)

Myslím, že hratelné jsou Drnovice, Ostrov a nějaký,,bodík'' by mohli pustit Knínice, Skalice popř Jedovnice nebo Olešnice

karma

(Fanoušek, 14. 8. 2023 22:19)

Pýcha předchází pád

...

(Vysočany , 14. 8. 2023 16:16)

Co se s Vámi stalo? Z týmu, který proháněl celej okres byl včera k vidění soubor odevzdaných borců....