Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velké Opatovice - SKD 1:4 (0:1)

9. 5. 2022

Velké Opatovice – SKD  1:4 (0:1)

 

Rozhodčí: Heger – Knoll, Strachoň

Úvod: Tentokrát to s VO nebyla taková divočina jako na podzim (5:5), pozornou hrou v obraně jsme domácím moc šancí nedovolili. V prvním poločase jsme měli více ze hry, moc nám to však nelepilo, v druhé půlce jsme se prosadili i střelecky. Když výborně zachytal brankář,  bylo o zisku 3 bodů rozhodnuto.

Jak šly minuty: 2 – kombinační akce na pravé straně: DR, Vach, zakončoval Daněk přehozením brankáře i branky 7 – prudká střela Hájka těsně minula branku domácích 12 – Schuch A. se zbavil obránce, střela, těsně nad 14 – v první šanci také domácí, střet s útočníkem odnesl Čahoun menším zraněním 23 – akce domácích na pravé straně, centr do 16, zakončení hlavou těsně vedle 24 – DJ potáhl míč na levé straně do 16, prudký přízemní centr si srazil obránce do vlastní sítě 0:1 27 – Hájek na DJ, střela z 20m končí na břevně 29 – kombinační akce po ose Hájek, Vach, Daněk končí křižnou střelou vedle branky 31 – Vach se uvolnil na pravé straně přihrál do vápna DJ, série kliček končí RK. 37 – RK domácích na zadní tyčku končí střelou z voleje do továrny daleko za bránou

47 – útok středem naší obrany, střela po zemi 1:1 50 – Čahoun sám proti útočníkovi, skvělý zákrok na brankové čáře 52 – RK DR zakončený prudkou střelou DJ pod břevno, brankář vyráží na další RK. 62 – RK opět zahrával DR přímo na hlavu Hájka, 1:2 64 – asi rozhodující chvíle utkání, opět skvělý Čahoun vychytal domácího útočníka skokem pod nohy drží naše vedení. 72 – DR se pěkně zbavil obránce v 16, stažení za dres, penaltu s přehledem proměnil Hájek 1:3 75 – Vach na pravá straně vedl míč k RP, nahrávka pod sebe na Maňouška, střela bodlem po zemi 1:4.

Závěr: Roli favorita jsme splnili na 100%, i když se domácí snažili, byli jsme přeci jenom fotbalovější a výhra je zasloužená. V neděli Na mlýniskách to bude jiný kafe, přijedou Jedovnice s čerstvým skalpem lídra soutěže (s tím už máme jisté zkušenosti) a určitě se budou snažit zdramatizovat boj o čelo OP. V cestě jim však bude stát rozjetý Daglas.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček,Veselý, Holomek –Schuch A (Schuch O.), Dovrtěl R., Hájek M. (Hájek P.),Daněk J.(Maňoušek) – Dovrtěl J., Vach

B: Hájek M. 2, Maňoušek, vlastní,                             A: DR2, DJ, Vach,

 

 

 

 

Kunštát C -  SKD B 6:0 (2:0)

Hrazděra – Sáňka J., Štoudek, Ruta, Sáňka A. – Kobza, Aujeský, Kristýn, Dvořák – Trubák, Schulze     

Střídající: Sehnal, Hepp        

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář