Jdi na obsah Jdi na menu
 


V.O. - SKD 1:3 (0:2)

29. 9. 2019

Odehrané zápasy

Skalice - Jedovnice 1:1 (1:1)Olešnice - Drnovice 3:3 (2:1) Bořitov - Kunštát B 1:1 (1:0)

Ráječko B - Letovice 8:1 (3:1) Olomučany - Rudice 2:2 (1:2)

 

Velké Opatovice - Doubravice 1:3 (0:2)

Rozhodčí: Stria Jiří -Sáňka M., ??

            Domácí namlsaní výkonem z minulého kola tvrdě dopadli na zem. Vono porazit tápající Jedovnice u nich a vyhrát doma nad rozjetým Daglasem je obrovský rozdíl. Naši borci potvrdili výbornou formu z minulých kol a domácí jasně přehráli. V.O. se opět (jako mnoho jiných) přesvědčilo, že platí známé "po hodech bývá sračka". Zase ne, že by hráli domácí špatně, ale hrál proti nim soupeř, skvěle organizovaný, od NBOP až po posledního střídajícího. Naši hráči skvěle dokážou v utkání přenést taktiku stanovenou trenérem do praxe a výsledky jsou znát.

            Běžela 6 min. Veselý našel přesnou přihrávkou Vladíka, který byl u míče dříve než gólman domácích 0:1. V 10 min i domácí měli šanci, výborně zasáhl Čahoun, byl z toho RK. Z protiútoku našel centr Maňouška hlavu Vladíka, zachránil domácí brankář. Ve 14 min po úniku Daňka M. jsme zahrávali RK, Pijáček našel hlavu Hubeného, 100% šance končí těsně mimo. Ve 28 min akce na levé straně, Pijáček přesně nahrál a následoval lob Vladíka 0:2. Ve 33 min zahrával náš kapitán SS, ve vápně se prosadil hlavou Daněk J., bohužel hlavičkoval zpět, kde se objevil Maňoušek, zakončil však střelou mezi tyče ragbyové brány.

            V druhém poločase se domácí snažili vstřelit kontaktní gól, ale i přes snahu Pijáčka, který hlavou v 53 min namazal domácím na střelu (končí na břevně) jim nebylo přáno. V 73 min se mohli konečně radovat i domácí, ale útočník sám proti Čahounovi netrefil branku.  V min 75 se objevil před brankářem Maňoušek, střela těsně vedle. V 80 min pěkná kombinace: Aujeský, Daněk M., Schuch A., končí střelou pod víko Adama 0:3. V 84 min se dočkali i domácí, po chybičce v obraně snižují na 1: 3. V 85 min v poslední akci utkání nastřelil po přihrávce Schucha A. Daněk M. tyčku.

Dobrá práce chlapci a teď hurá na derby se Skalicí a potom se naladit na utkání s Olomučany o první místo v tabulce OP.

Podloucký - Sáňka A. (Hájek P.), Hubený, Veselý, Pijáček - Daněk M. (Prokop), Aujeský (Dovrtěl), Vladík (Schuch O.), Daněk J., Maňoušek (Cerhák) - Schuch A.

Branky: Vladík 2, Schuch A.          Nahrávky: Veselý, Pijáček, Daněk M.

 

SKD B - Jedovnice B 1:1 (1:1)

Hrazděra - Prokop, Ruta, Hájek, Sáňka Jak., - Pokorný, Dovrtěl, Cerhák, Sáňka J. - Sáňka J., Schulze.                            Střídající: Beránek, Malach R., Urbánek

Branka: Sáňka J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oprava

(Ivoš, 2. 10. 2019 20:09)

Oprava a také omluva Rosťovi. Na druhou branku Honzovi přihrával Rosťa a ne David.

Doubravice

(Toblis, 30. 9. 2019 12:24)

Zaujatý autor článku by se měl probrat a mít trošku soudnost a pokoru k soupeřům.