Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svtávka - SKD 3:1 (1:0)

3. 4. 2023

Svitávka - SKD 3:1 (1:0)


 

Rozhodčí: Vodička – Kubíček, Prokop


 

Úvod: Od prvních minut vyrovnaný zápas, úvod patřil našim hráčům, v průběhu poločasu se dostali do hry i domácí a potvrzovali dobrou jarní formu. Poločasové vedení po brance z nepřehledné situace zvýšili ve druhém již na 2 branky. My jsme dokázali odpovědět pěknou akcí a snížit na 2:1, bohužel místo vyrovnání přišla 3 branka v naší síti a bylo vymalováno. Stejně jako v domácím utkání jsme dělali nevynucené chyby a domácím jsme tak umožnili vstřelit 2 branky.

Jak šly minuty: 2 – vysunutí Vacha skončilo na domácím obránci. 4 – rozhodčí odpískal útočný faul DJ, po protestech jsme dostali 2 ŽK. 6 – DJ v 16 1 na 1, obránce odvrací na RK. 11 – domácí zahrávají 1RK. 13 – SS Pijáčka likviduje s námahou domácí gólman = RK. 18 – Vach přesně na DJ, klička obránci, střela do pravé tyčky. 20 – Daněk z pravé strany zatočil nádherný centr do MV, Holomek nestačil zakončit. 30 – domácí útočí po pravé straně centr do 16, rozhodčí píská 2 míče na hřišti, mezitím útočník hlavou střílí do branky. Po konzultaci s AR, hlavní branku uznal (než míč skončil v síti ozvala se píšťalka!!!!!!). 34 – po rychlé akci domácích končí míč na tyčce naší branky. 39 – opět v šanci domácí, Čahoun na místě.

47 – nástup do druhé půle, naše první minela a domácí pohodlně zvyšují na 2:0. 54 – Vach z pravé strany našel přesným centrem v 16 Hájka, který hlavou snižuje na 2:1. 58 – a naše druhá nabídka pro domácí, končí opět brankou v naší síti 3:1. I přes velkou snahu o snížení, měli domácí hráči po zbytek času utkání pod kontrolou.

Závěr: Jaký rozdíl, domácí na jaře dvě výhry, naši zatím bez bodů. Svitávka nám ukázala, že zatím neřekla poslední slovo, cílem je jistě klidný střed tabulky. Po vyrovnaném průběhu si výhru zasloužila, my jsme při trošce štěstí mohli odvézt max bod. V dvojzápase s SS nás čeká v neděli Na mlýniskách Skalice a všichni věříme, že se konečně dočkáme prvního jarního vítězství. Daglas ooolllééééé.

 

Sestava:

Podloucký – Schuch O., Maňoušek, Veselý, Pijáček. – Holomek, Dovrtěl J., Hájek M., Daněk J. - Schuch A., Vach.

 

Na střídání: Hájek P., Tenora D.

 

Branka: Hájek M. Asistence: Vach

 

 

 

 

SKD B – Kotvrdovice 0:3 (0:3)

 

Hrazděra – Štoudek, Sáňka A., Hájek P., Trubák – Dvořák, Sehnal (Krístýn), Zvejška, Kobza – Beránek (Hájek T.), Pijáček

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Skalice

(Zdenal, 9. 4. 2023 19:42)

Takze jste doma pukli ze Skalicou??
Tak to jste fakt uplni kokoti a radsi to zruste!

Re: Příprava

(Znalec, 7. 4. 2023 21:27)

Ano zimní příprava nese ovoce, zatím ještě ale nezačalo kvasit

Příprava

(Arsenal, 3. 4. 2023 15:01)

Zdá se, že zimní příprava nese ovoce.