Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŠV - SKD 3:0 (2:0)

8. 5. 2023

 

 

ŠV - SKD 3:0 (2:0)


 

Rozhodčí: BurešKučera, Heger


 

Úvod: První poločas za 18 a druhý za 20 bez dvou, obě mužstva se na jaře nepotkala s nijak oslnivou formou. Naši nedokázali navázat na výkon z Knínic, průměrný výkon ŠV stačil domácím na zisk 3 bodů a potvrzení umístění v top 7 OP. My se budeme muset v dalších zápasech hodně zlepšit abychom potvrdili umístění na čele druhé půlky OP.

Jak šly minuty: 2 – 1 RK pro domácí zleva, Čahoun vyráží, dorážka, srážka s útočníkem, faul, Čahoun přežil. 3 – střela z 20 m těsně vedle naší LT. 6 – 2 RK opět zleva pro domácí, bez zakončení. 10 – univerzální sportovec se otočil kolem našeho obránce, střela po zemi 1:0. 13 – první naše střela na bránu, gólman nemá problém. 19 – náš 1RK zleva, bez přesného zakončení. 27 – pokus o přehození Čahouna nevyšel, následující dorážku zlikvidoval a stále nás drží ve hře. 30 – z kombinační akce zvyšují domácí na 2:0. 32 – hlavní ukázal ČK Maňouškovi, asistent však viděl předchozí faul, po konzultaci s AR hlavní ČK odvolal a nařídil SS pro nás (domácí lavička nevěřila vlastním očím). 44 – prudkou střelu domácího útočníka vyráží Čahoun na další RK.

Začal II. poločas těšíme se na Csaplárovu past. 65 – naše ojedinělá povedená akce končí střelou DJ do levé tyče. 67 – střelu domácího kapitána Čahoun vyráží před sebe, na dorážku stejného hráče hlavou, byl krátký 3:0. (CP neklapla, škoda, snad někdy příště). 77 – DJ střílí, brankář chytá. 86 – povedenou střelu Trubáka z 20m s námahou vyráží gólman na RK.

Závěr: Zcela přesně vystihla náš výkon skalní fanynka: „Dneska se to tedy nepovedlo“ nezbývá než souhlasit. Kolotoč zápasů však pokračuje a je třeba se dívat kupředu, již ve středu zajíždíme k odloženému utkání do Jedovnic (cíl jasný, nepustit domácí před sebe v tabulce OP) a Na mlýniskách v neděli přivítáme podobně klopýtající hráče z Olešnice, zápas o 6 bodů a možná o bytí či nebytí v OP. Přijďte v hojném počtu naše borce podpořit, ať může po utkání zaznít naše vítězná hymna „Doubravický tým……….“.

Sestava:

Podloucký – Schuch O (Vach Z.), Veselý (Aujeský), Maňoušek, Pijáček. – Dvořák, Hájek M., Daněk J., Trubák - Vach, Dovrtěl J..

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář