Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sloup - SKD 2:0 (0:0)

18. 9. 2017

6. kolo OP 17. 9. 2017 15:30 hod

Rozhodčí: Vafka – Bureš, Korčák

Hrálo se za stálého deště před „početným publikem“ a obě mužstva dokazovala přítomným, že celkem po právu se krčí na dně tabulky OP. Naše včerejší porážka nás poslala úplně na dno, pokud však nejsme schopni porazit doma Bořitov a venku matný Sloup nemůžeme počítat s postupem tabulkou vzhůru.

Nástup do utkání se nám podařil, důrazem a bojovností jsme domácí zaskočili. Ti se celý první poločas nezmohli na žádnou povedenou akci. My jsme mohli klidně jít do vedení 2:0, bohužel ta koncovka, a proto na konci poločasu byl stav 0:0,  pro domácí milosrdný. Naše povedené akce: 17 min pěkná kombinační akce na pravé straně, Sáňka J. našel volného Dvořáka M., který sklepl na volného bratra a jeho střela končí bohužel na břevně domácí svatyně. Běžela 24 min a opět v akci Dvořák K. zakončuje tentokrát po akci z levé strany, místo střely po zemi  na těžkém terénu volí nesmyslně střelu přímo do míst, kde stál připravený domácí gólman, druhá 100% gólovka. Na závěr poločasu se snažil přehodit brankáře Pijáček, byl z toho pouze RK.

Druhý poločas začal naším brejkem, útočník Orel postupoval sám na brankáře, aby si v rozhodující chvíli míč ukopl. Střídající Sáňka M. ihned po vystřídání střílí v 55 min těsně vedle. Další střela z dálky Dvořáka K. v 69 min končí také vedle. Když se neprosadíme z takových tutovek, pak se nemůžeme divit, že zápas rozhodne do té doby marný Crhák, kterému stačilo 5 minut, aby dvakrát potrestal laxní hru našich obránců.

Po šesti kolech pouhé tři body a poslední místo je obrazem naší produktivity, šance si dokážeme vytvořit, chybí však střelec, který by vypracované šance zakončil. Příští kolo nás čekají nebezpečné Olomučany, pokud chceme v OP hrát důstojnou roli,  musíme bezpodmínečně bodovat.

Sestava:

Podloucký – Tomek., Hájek P., Hubený, Sáňka A. - Sáňka Jak (Schuch A.), Pijáček, Dvořák K., Sáňka J. (Sáňka M.)– Dvořák K, Orel (Malach R.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář