Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sloup - SKD 1:0 (1:0)

24. 3. 2024

Sloup - SKD 1:0 (1:0)


 

Rozhodčí: HlavičkaRoučka, Jalový

Úvod: Domácí potřebují doma bodovat, pokud chtějí udržet OP i pro příští sezónu. V zimní přestávce nastoupil nový trenér, premiéra i s naším velkým přispěním mu vyšla na 1, důležité body zůstaly doma.

V prvním poločase jsme Sloupu nabídli 2 tutovky, první po „malé“ domů dokázal zlikvidovat včasným vyběhnutím Čahoun. Druhou šanci po našem AV dokázali domácí v 21 min přesně zakončit a vlastně tím rozhodli o zisku 3 bodů. Naši měli velkou šanci na vyrovnání po akci Vacha T. a SA, který udělal kličku i brankáři, na brankové čáře však zachránil obránce. Střela Vacha T. byla jedinou naší, která mířila mezi tyče.

Nástup do druhé půli nám vyšel, nejdříve se ocitl sám před brankářem Vach T., v zápětí SA, obě šance bez přesného zakončení. Domácí, mimo dva pokusy o přehození Čahouna, nic. V závěrečném náporu, hlavička Vacha do brankáře a střela Daňka J. těsně vedle.

Závěr: Naši nedokázali navázat na podzimní venkovní zápasy, domácí předvedli proč mají nejmíň vstřelených branek, proti nám se prosadili jednou a hned za 3 body. Zápas bojovný, žádná fotbalová hitparáda, ale je to první kolo a všichni věříme, že náš výkon poroste a body do tabulky budou přibývat, začít můžeme již na Velikonoce, kdy Na mlýniskách přivítáme v derby utkání Skalici.

Podloucký – Daněk M., Daněk Mi., Maňoušek, Pijáček (Veselý). – Daněk J., Dovrtěl R., Vach M, Dvořák (Svoboda) – , Schuch A,Vach T.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Taktika

(Arsenal , 24. 3. 2024 22:15)

Nechat vycukat je nešlo?