Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD _ Jedovnice 30. 9. 2018 15:00 hod

27. 9. 2018

Nominace

Podloucký, Daněk J., Schuch O a A., Hájek P. a M., Hubený, Holomek, Pijáček, Trubák, Aujeský, Zvejška, Vladík, Dovrtěl, Čada, Prokop L

Sraz u kabin 14:15 hod

 

Doubravice - Jedovnice 0:2 (0:1)

 

Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - Stria Jiří, Švancara Vladimír. 

 

Černá neděle Doubravické kopané, B v předzápase prohrálo a bohužel A mužstvo nedokázalo navázat na úspěšné vystoupení v Olešnici a po dvou výhrách přišla nečekaná domácí porážka. Od úvodu byla hra velmi neurovnaná na obou stranách. Soupeř podobných kvalit jako Adamov, tedy k poražení, ale na naší straně nebyl tak kvalitní výkon, abychom si mohli připsat tři body.

První poločas ještě ani nezačal, ve 2 min. po hrubé chybě ve středu obrany inkasujeme velmi laciný gól a naše sebedůvěra klesla na bod mrazu. Hra pokračovala, naši se snažili o vyrovnání, během prvního poločasu jsme měli k němu velmi blízko. V 15 min se řítil sám zprava na bránu Daněk, netrefil. V minutě 20 opět Daněk mohl skórovat, tentokrát hlavou a znovu nic. Největší šanci poločasu měl Schuch A., ale z malého vápna trefuje gólmana hostů. Hubeného hlavička po RK končí vysoko nad, a když Trubák v 38 min pálí zleva vedle a hosté bez šance, končí poločas 0:1.

Vstup do druhé půle se nám nevydařil, ve 48 min kryje sólo Čahoun, ale na přesnou střelu z 20 m, ze 61 min byl krátký, hosté zvyšují na konečných 0:2. I přes naši snahu se nám v druhé půlce nedařilo vůbec nic. Za zaznamenání stojí pouze tutovka Aujeského, ze 65  min a náznak šance Trubáka, jinak nic, nic. Hosté se nikam nehnali a v poklidu si dokráčeli pro vítězství.

S takovým soupeřem a doma se musí vyhrát, zbytečně ztracené body před důležitým dvojutkáním.  Jedeme dál, za týden se porveme o tři body s nováčkem soutěže, Šošůvskovysočanským hybridem na jeho půdě.

 

Podloucký – Holomek, Hájek P., Hubený, Pijáček – Daněk J., Aujeský (Schuch O.), Vladík (Zvejška), Trubák (Čada) – Schuch A. (Dovrtěl), Hájek M

 

SKD B – Drnovice B 0:1 (0:0)

Hrazděra – Štoudek, Ruta, Vašek, Malach R. – Sáňka Jak, Tenora, Dovrtěl, Čada – Sáňka J., Schulze

Střídající: Beránek, Veselý, Sehnal, Ježek, Musil

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář