Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD -Olešnice 4:3 (3:0)

20. 10. 2019

Odehrané zápasy

Neděle 20. 10. 2019 14:30

Vysočany - Šošůvka B - Velké Opatovice 1:3 (1:2)Bořitov - Ráječko B 5:6 (2:4)Adamov - Rudice 0:3 (0:0)Kunštát B - Skalice 4:1 (3:1)Letovice - Olomučany 1:6 (0:3)Jedovnice - Drnovice 3:2 (1:2)

 

Doubravice - Olešnice 4:3 (3:0)

Rozhodčí: Pokorný Josef - Saňák Jan, Rejhon Josef.

Neděle plná fotbalu, ráno mladší žáci, v poledne B mužstvo, odpoledne A mužstvo, zisk 6 bodů a plno vstřelených branek, co víc si může fotbalový příznivec Daglasu přát.

Na Mlýniska přijela nebezpečná Olešnice, která se však ukázala jen stínem mužstva z minulých ročníků. Naši se sice po 4 brankovém vedení nechali ukolébat, ale závěrečné drama nepřipustili.

Ve 4 min po 2 RK se k míči dostal po sérii dorážek (Schuch O., Pijáček) Holomek prostřelil vše co mu stálo v cestě 1:0. V min 11 zahrával Pijáček SS zleva, míč přenesl na zadní tyčku, kde připravený Schuch O. trefil branku, ale na čáře stačil odvrátit hostující obránce. Přesná výměna míče mezi Maňouškem a Schuchem A. v min 14 vede ke zvýšení našeho náskoku na 2:0, přízemní střelou nedal Adam gólmanovi šanci. 5 RK v min 22, který zahrával Pijáček našel na zadní tyčce Aujeského, jeho nepřesnou střelu usměrnil do brány Schuch O. 3:0. Schuch A. potáhl míč na levé straně, jeho centr propadl k Daňkovi J., který v min 32 trefil břevno.

Druhý poločas jsme opět začali na polovině soupeře, k odraženému míči po souboji Aujeského s obráncem se dostal Schuch O. přesnou přihrávkou našel bratra, v 48 min jdeme do vedení 4:0. V 53 min po SS zprava trefil Daněk J. spojnici a to bylo z naší strany vše. Ke slovu se také dostali hosté, dokázali snížit na rozdíl branky, možná začali věřit v zisk bodu, ale naši se vzpamatovali v pravou chvíli a utkání dovedli do vítězného konce.

 

Podloucký - Daněk M., Hubený, Veselý, Pijáček - Daněk J., Aujeský, Holomek (Dovrtěl), Maňoušek (Hájek P.) - Schuch A. (Sáňka A.), Schuch O. (Prokop)  

 

Branky: Schuch A. 2, Schuch O., Holomek

Nahrávky: Schuch O. 2, Maňoušek, Aujeský

SKD B - VO B 5:0 (3:0)

Hrazděra - Štoudek, Ruta, Sáňka Jak., Hájek - Pokorný, Zvejška, Vach, Trubák - Sáňka J., Dovrtěl                              Střídající: Malach R., Schulze, Vomela, Štrof, Beránek

Branky: Dovrtěl 3, Sáňka J., Schulze

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář