Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - VŠ B 9:0 (4:0)

8. 9. 2019

Doubravice - Vysočany - Šošůvka B 9:0 (4:0)

 

Rozhodčí: Cápal Roman - Střecha Lubomír, Halamásek Jakub.

To co předvedli hráči spojeného oddílu VŠ se hned tak nevidí. Nevidím jediný důvod pro setrvání v OP a byl bych pro okamžité přeřazení do soutěže starých pánů (pokud taková existuje). Vítězství našich povinné, zasloužené a důležité. S jakými pocity odjížděli hosté nejlépe dokazují úsměvy po odpískání konce a nelíčené radosti, že nedostali 10.

Od začátku: běží 1 min Schuch O. střílený centr Pijáček byl krátký a tak to pokračovalo celý zápas, hrálo se pouze na jednu branku a proto se budu věnovat gólovým situacím. Ve 3 min našel v 16 Schuch A. bratra a vedeme 1:0. V 16 min centroval Daněk J. zprava do vápna Schuch A. 2:0. V 17 min pěkná kombinační akce Daněk J. zprava našel křižnou přihrávkou na levé straně Pijáčka, jeho střílený centr s přehledem zakončil Schuch O. 3:0. Jenom se zmíním: 24 min SS Daňka končí na břevně, v 30 min trefuje Schuch A. tyčku. V 35 min stanovil skóre poločasu Schuch A. střelou po zemi, která byla na konci RK: Aujeský vracel zpět opakovaný centr, míč se k němu opět vrátil, Aujeský pod sebe na Adama 4:0.

Druhý poločas pokračoval opět na jednu branku. V 62 min Daněk J. našel Dovrtěla, jeho přízemní bodlo končí v síti 5:0. V 63 min opět bratři Schuchové, zakončoval Ondra 6:0. V 77 min centr Daňka J. odvrátil obránce na Schucha A. 7:0. Pokutový kop po faulu na Schucha A. zahrával v 82 min Vach 8:0. Konečný výsledek stanovil Daněk J. po krásném pasu od Dovrtěla 9:0.

Na skutečnou úroveň OP se vrátíme opět příští týden v utkání proti Bořitovu. Všichni věříme, že získané body a 5. místo v tabulce je dostatečnou motivací pro nadcházející derby.

 

Podloucký - Sáňka A. (Daněk M.), Hubený, Veselý, Hájek P. (Cerhák) - Daněk J., Aujeský (Dovrtěl), Vach, Pijáček, Schuch O. (Prokop), Schuch A.

Branky: Schuch O. 3, Schuch A. 3, Vach, Dovrtěl a Daněk J.

SKD B - Lažánky 2 : 3 (0:3)

Hrazděra - Ruta, Štoudek, Pokorný, Štrof - Zvejška, Sáňka Jak., Trubák, Cerhák - Sáňka J., Beránek

Střídající: Schulze, Kobza                                                  Branky: Schulze 2

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář