Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - V/Š 1:1 (0:1)

9. 5. 2024

SKD - Vysočany/Šošůvka 1:1 (0:1)

Rozhodčí: Prudil – Kosička, Cápal

Úvod: Vložené středeční kolo přivedlo Na mlýniska druhé mužstvo OP z V/Š, po výhře ve Sloupu stále ve hře o postup. Našim se zápas v Letovicích výsledkově nepovedl, chtěli však odčinit podzimní prohru a naladit se před nedělním derby v Bořitově.

V prvním poločase se hrál zajímavý, vyrovnaný fotbal, mezi 16 bez vážnějšího ohrožení branky na jedné i druhé straně. První RK jsme zahrávali v min 20 bez zakončení. V min 24 se do koncovky tlačil DR, stejně jako v min 3, byla obrana hostů pozorná. Velká chvíle pro Dvořáka v 37 min, v dobré střelecké pozici, brankář pozorný, míč se odráží od břevna do hřiště. Ve 42 min se ocitl v 16 v dobré pozici SA, nedokázal přesně zakončit. Hosté do 44 min bez šance, přišla SS z hranice 16, střela přes zeď 0:1.

V úvodu 2 půlky 3 šance na vstřelení branky hosté nevyužili, ve hře o body nás podržel vynikající Čahoun. V 50 min 2 RK zahrané velmi dobře, bohužel jsme nedokázali trefit branku, to se nám podařilo v min 60, kdy DR z volného kopu nastřelil břevno, hosté trochu odpadli, naši se hnali za vyrovnáním. Další dobře kopnutý RK - nic, tečovanou střelu Dvořáka s námahou vyráží gólman na další RK. Dočkali jsme se v 78 min, kolmici Dmi zpracoval SA, sám proti brankáři nezaváhal, střelou po zemi srovnává na 1:1.

Závěr: Reparát se nám povedl na výbornou, s favoritem jsme drželi krok a místy byli i lepší. Celkově se hrál pohledný fotbal s řadou kombinačních akcí, šance, góly, vše bylo jak má na správným fotbale být. Z anglického týdne zatím porážka, remíza a už chybí jen výhra- Bořitov?


 

Sestava: Podloucký – Daněk J., Maňoušek, Veselý, Vach M. (Štrof) – Vach Z., Schuch A., Dvořák, Holomek – Dovrtěl R., Daněk Mi.

Branka: SA                                                                                       Asistence: DMi

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář