Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Sloup 3:1 (2:0)

21. 8. 2023

SKD - Sloup 3:1 (2:0)


 

Rozhodčí: Jalový – Chladil, Prokop

Úvod: Druhé kolo přivedlo Na mnlýniska nováčka soutěže ze Sloupu. V prvním kole přehrál doma Ostrov a zisk 3 bodů chtěl jistě, o nějaký bodík navýšit. Naši se v týdnu oklepali ze skoro debaklu a byli připraveni odčinit, v tomto ročníku OP ojedinělý ostudný výkon.

Úvod utkání opatrný z obou stran, naši při vědomí důležitosti utkání a hosté, jako nováček, první zápas venku. Nikdo nechtěl udělat zbytečnou chybu. Ve 13min DR přihrál do 16, k odraženému míči se dostal SA, sražená střela končí našim 1RK. Z následujícího protiútoku zakončují akci hosté střelou, Čahoun na místě. Střela z 18 m VT, těsně vedle. Tutovka v 28 min, kombinace SA, VT přesná přihrávka do MV, VT přestřelil prázdnou branku. V min 30 Jelínek přesně na VT, prodloužení na SA střela vysoko nad. Tutovka hostů končí v 31 min střelou z MV nad bránu. Nedáš, dostaneš, ve 33 min Pijáček centruje do 16, SA pod sebe na Holomka, střela do šíbenice z 18 m otvírá skóre zápasu 1:0. Dlouhé AV zleva do 16 na volného SA, ukázal přehled, našel DR, zvyšuje na 2:0.

Úvod II. pol pro hosty, prudká střela hostujícího útočníka nad. Útok zprava, přihrávka do vápna, střela, Čahoun na místě. Sloup se dočkal v 61, nedůraz v naší 16, kontaktní gól 2:1. Místo vyrovnání jsme se aktivní hrou vrátili do zápasu a drama nepřipustili. Na brankové čáře se uvolnil DR přihrávka do MV, střela SA končí na tyčce. V 100% šanci DR místo zakončení přihrál VT, trefil brankáře. V závěru (81 min) VT na SA s přehledem prodloužení na Jelínka 3:1.

Závěr: Podařilo se nám odčinit bídný výkon z prvního kola. Nováček zlobil, ale naši šli jistě za ziskem 3 bodů. Doma se body nerozdávají, máme zaděláno na podobný scénář z podzimu 2022. Příští kolo nás čeká derby ve Skalici, již v sobotu budeme mít možnost navázat na včerejší výkon a bodovat i venku.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Veselý, Maňoušek – Holomek, Jelínek, Schuch A., Dvořák (Schuch O.) – Dovrtěl R., Vach T. (Vach Z.)

 

B: Holomek, DR, Jelínek                                                                           A: SA 3

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář