Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Skalice 4:1 (1:0)

6. 10. 2019

Odehrané zápasy

Neděle 6. 10. 2019 15:00

Adamov - Drnovice 5:2 (3:1)Vysočany - Šošůvka B - Bořitov 0:3 (0:2)Kunštát B -RáječkoB 5:2 (2:0)Letovice - Velké Opatovice 0:6 (0:3)Jedovnice - Olomučany 3:3 (1:2)

SKD - Skalice 4:1 (1:0)

Rozhodčí: Stria -Machálek, Pelíšek

Připomínám část rozhovoru s trenérem před sezónou, kdo mu tehdy věřil????¨

Máte výborem SKD stanovený cíl pro sezónu 2019/20

DT:     Výbor konečný cíl nestanovil, ale pro mě je jasnou prioritou vyhrát okresní přebor a vrátit SKD opět do krajských soutěží. Minulý trenér stavěl taktiku, hlavně se zachránit a když se bude dařit tak střed tabulky, já říkám, že důležité pro motivaci hráčů je mít cíle co nejvyšší a co může být víc než 1. místo a postup.

Po nedělním derby utkání se Skalicí a odehraných 9. kolech jsme tam, na prvním místě OP. Dnešním utkáním jsme se chtěli naladit na boj o první místo s Olomučany, odehraná utkání včera však daly zápasu nový impuls, při vítězství skok na první místo. To se nám podařilo, a i když je výsledek jednoznačný, výhra se nerodila lehce, houževnatý soupeř, bojující na hranici svých možností,  hrál místy vyrovnanou partii, doplatil však na snahu držet s domácími krok a v závěru odpadl fyzicky, pro naše hráče se závěr proměnil v exhibici.

Lepší úvod jsme si nemohli přát, běžela 3 min a po přihrávce Vladíka střílí Schuch A. svoji první branku v utkání. V 6 min se dočkali i hosté první střely mezi tyče, Čahoun kryje. V 16 min SS z půlící čáry zahrával Hubený, Vladík před brankářem prodloužil na Maňouška, který ve vyložené pozici netrefil branku. Ve 20 min nastřelují hosté tyčku naší branky, stejně jako naši po RK Pijáčka ve 27 min, kdy Hubený hlavou trefil spojnici. Šance v prvním poločase zakončila akce Maňoušek, Pijáček centr, Schuch A. nedoskočil.

Druhý poločas se hosté pomalu vytráceli a naši se dostávali do nadějných šancí. V 61 min po faulu na Schucha A. ponechána výhoda, Dovrtěl našel přihrávkou Daňka J., který zakončil přesně k tyčce 2:0. V 67 min zahrávali hosté SS, naši rychle přešli do protiútoku, míč si vyměnili Maňoušek s Adamem S. poslední zakončil 3:0. Po našem zaváhání střílí hosté čestný úspěch 3:1. V 75 min po faulu na Schucha A. zahrával penaltu Aujeský, jeho umístěnou střelu bravurně kryl brankář hostů. Poslední slovo měl opět Schuch A. a zkompletoval tak hattrick, Maňoušek centrem našel hlavu Daňka J. dorážkou zvyšuje Adam na konečných 4:1.

Potvrdit dobrou formu a pozici lídra v OP budeme ode dneška potvrzovat v každém utkání a první nás čeká již v neděli na půdě nebezpečných a v letošním ročníku výborně hrajících Olomučan.

Podloucký - Sáňka A. (Hájek P.), Hubený, Veselý, Pijáček - Daněk J., Aujeský (Daněk M.), Dovrtěl, Maňoušek - Vladík (Schuch O.), Schuch A.

Branky: Schuch A. 3, Daněk J.           Asistence: Vladík, Dovrtěl, Maňoušek, Daněk J.

 

Lažany - SKD B 2:1 (1:0)

Hrazděra - Prokop, Ruta, Cerhák, Štoudek - Pokorný, Malach R., Sáňak J., Trubák - Sáňka J., Štrof

Střídající: Beránek, Kristýn, Kobza

Branka: Cerhák

  

 

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář