Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Skalice 4:0 (2:0)

2. 5. 2022

SKD – Skalice  4:0 (2:0)

 

Rozhodčí: Bureš – Stanček, Malits

Úvod: Na Mlýniska přijela na jaře neporažená Skalice i se skalpem lídra soutěže z minulého kola. Narazila však na připravené domácí, kteří šli do utkání s cílem oplatit porážku v derby zápase na podzim. Odplata se podařila a nevěřícně zírající hosté se těžko srovnávali s tak drtivou porážkou, rozdílem třídy. Je však nutno dodat, že naši předvedli v utkání velmi dobrý výkon a výhra je zcela zasloužená.

Jak šly minuty: 1 a 2 – dvě příležitosti hostů na pravé straně, bez přesného zakončení. 12 – po RK Skalice, náš rychlý brejk, DJ přesně na Hájka, střela do brankáře. 14 – opět v akci Skalice, hrozen hráčů v malém vápně Čahoun na místě. 16 – sólo hostujícího útočníka zakončil skokem pod nohy a čistým odebráním míče opět Čahoun. 22 – centr zprava Hájka na levou stranu na Schucha A., střela vysoko nad. 24 – Daněk hlavou po centru Schucha A. netrefil prázdnou branku. 30 – Vach zpětnou přihrávkou našel Schucha A., střela po zemi těsně vedle. 40 – Daněk na pravé straně uvolnil DJ, zatažení do 16, střela k tyči 1:0. 43 – Hájek přenesl míč z levé strany přesně na zadní tyčku, Vach míč zpracoval, střílí, brankář vyráží na RK. 45 – aut Schucha O. na Hájka, vrátil míč Ondrovi, rychlé přenesení míče na pravou stranu, DR si míč dal do běhu, přesně zakončil do protější šibenice 2:0.

46 – Hájek prostrčil míč na hranici 16 na Vacha, přesné zakončení 3:0. 55 – jeden z mála útoků Skalice končí na připraveném Čahounovi, míč vyráží na RK. 60 – centrovaný míč Daňkem letí na Vacha, střela těsně vedle. 72 – hlavičku hostujícího útočníka chytá Čahoun. 76 – mírně dezorientovaný kapitán Skalice lehce přišel o míč, zmocnil se ho DJ, přesně přihrál Daňkovi, střela po zemi 4:0. 85 – Hostující záložník Tenora přihrál do křídla, naběhl si na centr, jeho přesnou hlavičku ze 3m vyráží na brankové čáře NBOP – zákrok kola.

Závěr: Vstup do utkání měla lepší Skalice, v průběhu prvního poločasu jsme hru vyrovnali a v závěru udeřili. Do druhého poločasu šli hosté s cílem korigovat výsledek, naši byli proti a na úvod uštědřili soupeři těžké KO, z kterého se již do konce zápasu Skalice neprobrala. Až na několik náznaků šancí, jsme vývoj utkání kontrolovali a dovedli do úspěšného konce. I zásluhou hostujících hráčů byl v neděli, před početnou diváckou kulisou, k vidění kvalitní fotbal nadprůměrné okresní úrovně. 

Sestava:

Podloucký – Schuch O. (Maňoušek), Pijáček, Veselý, Holomek –Schuch A (Sáňka A.), Dovrtěl R., Hájek M.,Daněk J. – Dovrtěl J., Vach

B: Dovrtěl J. a R., Vach, Daněk                                  A: Daněk, Schuch O., Hájek, DJ

 

 

 

 

Lažánky -  SKD B 1:1 (1:1)

Hrazděra – Hepp, Štoudek, Ruta, Musil – Kobza, Aujeský, Kristýn, Dvořák – Pokorný, Vladík     

Střídající: Zvejška        

Branka: Vladík

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář