Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Skalice 3:4

9. 4. 2023

SKD - Skalice 3:4 (1:2)


 

Rozhodčí: ManoušekVolgemut, Skoták


 

Úvod: K druhému domácímu utkání Na mlýniska přijela Skalice a dokonale zaskočila naše borce. Takový úvod jara nečekal nikdo, hráči, bafuňáři i fanoušci, 3 zápasy z toho 2 doma = 0 bodů a skóre 4:12. K dnešnímu utkání pouze jedno, takhle se derby zápas nehraje. Opticky vyrovnané utkání rozhodl prakticky jediný hráč, který nám předvedl, jak je důležité míti Havlíčka a že věk je pouze číslo. Ovšem na druhou stranu, naše obrana pokračovala v jarních výkonech a proto je výsledek takový jaký je.

Jak šly minuty: 3 – první šance hostů končí střelou nad. 5 – naše útočná akce končí RK. 9 a 11 – dvě velké šance Skalice končí střelou nad a zblokovanou střelou. 15 – náš další RK, bez zakončení. 25 – průnik Havlíčka končí faulem, penalta 0:1. 30 – 40 min – série RK, opět bez přesného zakončení. 42 – znovu, jako v minulých zápasech, obrana nabídla hosty ke skórování, šance využita 0:2. 44 – po faulu v 16 na Vacha střílí kontaktní gól z penalty DJ.

Nástup do II. Půle pro nás. 52 – po faulu na SA, zahrával SS sám faulovaný a z 20 m vymetl šibenici 2:2. 58 – po dorážce z MV jdou hosté opět do vedení a opět Havlíček. 61 – po samostatném úniku zvyšují hosté již na 2:4 a kdo jiný než Havlíček. 77 – akci DJ zakončuje hlavou Dvořák a snižuje na konečných 3:4. I přes velkou snahu v závěru se nám nepodařilo vybojovat aspoň bod. Škoda.

Závěr: Ve všech, zatím jarních zápasech stejné chyby: nedůraz, špatný odhad, dva hráči do souboje, nepřesnost v rozehrávce, souboj o odražené míče, a hlavně chybí zcela finální nahrávka. Utkání se rozhoduje v 16!!!!!! Tam musí být souboj o míč, klička, zakončení a míč soupeře síť rozvlní. Buďme rádi za body z podzimu, potřebujeme se na jaře chytnout a udělat nějaké body. Zatím se nedaří, ale čekají nás další zápasy a jistě i body do tabulky OP. Příští sobotu u Olšovce Jedovnice a opět jsou ve hře 3 body.

 

Sestava:

Podloucký – Schuch O., Tomek, Veselý, Pijáček. – Holomek, Dovrtěl J., , Daněk J. (Trubák), Maňoušek - Schuch A., Vach (Dvořák).

 

 

Branky: DJ, SA, Dvořák Asistence: Vach, SA, DJ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Úvod jara

(Football exp, 10. 4. 2023 10:07)

Skóre 4:10 ?? To si teda ještě docela fandíte

Re: Úvod jara

(Znalec, 10. 4. 2023 12:12)

vypadá to ,že některé góly byly zneplatněny

Re: Úvod jara

(Ivoš, 11. 4. 2023 8:23)

Omluva: Malá nepřesnost, oprava hotová.

Re: Re: Úvod jara

(Football exp, 11. 4. 2023 19:07)

Dík za omluvu v poho ne každý dokáže uznat chybu, zvlášť tak malou, ať se Vám to na jaře výsledkově ještě zlepší