Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Ráječko B

19. 8. 2024

SKD – Ráječko B  1 : 3 (1:2)

Rozhodčí: Reschovský – Heger, Hlavička

Úvod: V neděli jsme Na mlýniskách přivítali nováčka z Ráječka, který má ambice postoupit znovu o třídu výš. Naši po bídném výkonu ve Vranové měli co napravovat.

V 5 min zahráváme 1 RK, SA poslal míč přímo na hlavu Pernice, zakončení nad. V 7 min se dostávají ke slovu i hosté, útok 2 na 1, řeší Veselý odkopem na RK. 16 min naše 1 střela na bránu Dvořáka, brankář připravený. Jdeme do vedení v 21 min po kombinační akci SA na Pernicu, přehození brankáře, zakončoval SO 1:0. Po RK hosté srovnávají na 1:1. Ve 42 předvedl Daněk v brance vynikající zákrok, držíme stále 1:1. Bohužel do poločasu hosté po SS z hranice 16 střelou po zemi zvyšují na 1:2.

V druhém poločase si hosté hlídají jednogólový náskok, v 62 min po dorážce z MV zvyšují na konečných 1:3. Naši, až na střelu Pijáčka z 82 min, která končí na břevně, bez šance.

Závěr: Utkání velmi dobré úrovně z obou stran, výkon o mnoho lepší než v prvním kole, se stejným výsledkem. Po dvou kolech s nováčky soutěže bez bodu, úvod tedy nic moc a to nás čeká příští neděli „oblíbený“ soupeř z V/Š další z aspirantů na postup.

Sestava: Daněk M. – Maňoušek, Veselý, Jelínek, Vach Z. – Schuch A. (Pijáček), Dvořák, Pernica, Holomek, Svoboda, – Schuch O. (Sáňka J.)

 

Branka: Schuch O.                                   Asistence: Pernica

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.

(Fanda, 21. 8. 2024 15:43)

Kde jinde se chytnout nez ve Vysocanech?