Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Ráječko B 3:1 (0:0)

22. 9. 2019

Odehrané zápasy

Neděle 22. 9. 2019 15:30

Letovice Bořitov 2:2 (2:1)Adamov  Olešnice 1:2 (1:0)Drnovice Olomučany 0:3 (0:1)

Kunštát B - Vysočany - Šošůvka B 0:0 (0:0)Rudice - Skalice 3:1 (2:1)Jedovnice - Velké Opatovice 0:6 (0:3)

 

Doubravice - Ráječko B 3:1 (0:0)

8

Rozhodčí: Prudil Pavel - Cápal Roman, Nečas Jiří.

 

            Na domácím hřišti jsme potvrdili dobrý výkon z minulého kola a třetí výhra v řadě nás katapultovala na bednu v tabulce OP. Vítězství se nerodilo lehce, proti minulému kolu nám chyběl klid v rozehrávce a občas byla nějaká okénka v obraně, ale právě proto je výhra i v takovém utkání důležitá a povzbudivá do dalších kol.

            První poločas jsme začali aktivně, potom převzali iniciativu hosté, my jsme převzali otěže opět v závěru poločasu. V 1. min zakončil akci celého útoku střelou nad Maňoušek, ve 2. min centr Schucha A. na Daňka = hlavička vedle. V 5 min opět, již 3 akce zleva: Dovrtěl centr, zakončení Vladíka mimo. Ve 12 min zahrozili také hosté, sólo s přehledem kryl Čahoun. Ve 14 min postupoval Schuch A. opět zleva, akce končí střelou nad bránu. V 16 min akce Schucha A. a Vladíka je zakončena střelou do brankáře. V min 30 hosté akce jako přes kopírák z min 12, Čahoun opět na místě. V závěru poločasu nejdříve Vladík nastřelil tyčku, z protiútoku  hosté opět sólo, které stejně jako předešlé končí na vynikajícím NBOP Čahounovi.

            Úvod do druhé půle nám vyšel skvěle, ve 46 min zahrával RK Daněk J., na zadní tyčce číhal Vladík a nadvakrát (hlava, noha) se dokázal prosadit 1:0. V 52 min končí střela Vladíka těsně vedle pravé tyčky. V 65 jsme opět udeřili ze SS, RK tentokrát zahrával Dovrtěl, opět na zadní tyčku, kde stál připravený Vladík a z voleje trefil odkrytý kout branky 2:0. V 84 min se dočkali i hosté a ze SS snižují na 2:1. Poslední slovo však měli domácí a po akci: Hubený nahrávka, Schuch A. střela, zakončil Schuch O. a stanovil konečné skóre utkání.

            Zasloužené vítězství a potvrzení dobrého vstupu do soutěže, příští kolo nás čekají V.O., které dokázaly vyhrát v Jedovnicích a tak nás v neděli čeká jistě zajímavý zápas.

 

Podloucký - Sáňka A., Veselý, Hubený, Pijáček - Daněk J., Aujeský (Daněk M.), Dovrtěl, Maňoušek (Prokop) - Schuch A., Vladík (Schuch O.)

 

Branky: Vladík 2, Schuch O.

Asistence: Daněk J., Dovrtěl, Schuch A.

 

P.S. Tondo mám pro tebe pořadí 3 nejlepších.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Skromnost na prvním místě

(Tonda, 24. 9. 2019 9:03)

"NBOP Čahounovi"

autore textu, připomínáš mi vtip:

Dříve jsem byl namyšlený, ale teď už jsem úplně bez chyby :D