Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Ostrov 2:1 (1:0)

29. 4. 2024

SKD – Ostrov  2:1 (1:0)

Rozhodčí: Volgemut – Holub, Brach

Úvod: V neděli Na mlýniska přijel nováček z Ostrova, který na venkovní výhru stále čeká, pouze 3 venkovní remízy určily favorita utkání. Občas se stane, že favorit klopýtne, početná divácká kulisa, jak domácích tak hostů, byla zvědavá, jestli domácí potvrdí úspěšnou jarní bilanci, nebo si nováček připíše první výhru venku.

Na úvod šance na obou stranách, ve 2 min Vach T. z 18m trefil pouze břevno, nebezpečnou SS hostů v min 6, naše obrana odvrátila a míč do bezpečí odkopla. Po faulu na Vacha T. se k míči postavil DR, tečovaná střela z 20m přes zeď, končí za zády brankáře 1:0. Náš 1RK po nebezpečné střele SA, v 12 min. Ke slovu se dostali i hosté (střela a průnik do 16), Čahoun byl na místě. Prudkou střelu Dvořáka v 37 min s námahou vyráží gólman do zámezí.

Nástup do druhé půlky pro hosty, akce 2 na 1, přihrávka, sám útočník proti Čahounovi, vynikající zákrok - 48 min. Hosté se dočkali v 58 min., po šlapáku uvnitř 16 nařízena SS (nepřímý kop), trma vrma, odraz a míč končí v síti 1:1. Rozhodnutí přinesla min 71 a opět SS, kterou zprava zahrával SA, na míč si naběhl DM, prudká střela do břevna, odražený míč vrátil do sítě Dvořák 2:1.

Závěr: Nepřipustili jsme překvapení, výhra se však nerodila lehce. Chybělo několik hráčů ze základu, kombinace občas vázla, ale i hráči z lavičky dokázali, že do mužstva právem patří. Vydřené vítězství rozhodly SS, šňůru bez porážky jsme prodloužili na 5, před dvojzápasem B/L a V/Š dobré povzbuzení. Anglický týden nastaví zrcadlo, jak jsme na tom a zda se můžeme měřit se špičkou OP.

Sestava: Podloucký – Daněk J., Maňoušek, Veselý, Daněk M. – Vach M., Schuch A., Dvořák Vach Z., (Kobza Jaromír) – Dovrtěl R., Vach T. (Aujeský)

Branky: DR, Dvořák                                         Asistence: Vach T., Daněk M.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář