Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Olomučany 6:1

30. 8. 2021

SKD - Olomučany 6:1 (3:1)

 

Rozhodčí: Heger – Grulich, Sotolář

V neděli přijel Na Mlýniska soupeř z Olomučan, ještě nedávno aspirant na přeborníka OP. Dnes pouze průměrné mužstvo, které včera přesvědčilo, že bude mít problém se udržet ve středu tabulky. Naši ovšem podali, už po třetí, nadstandartní výkon, dokázali opět nastřílet půl tucet branek a ziskem 3 bodů potvrdit roli favorita. Utkání začalo ve svižném tempu, i branky přišly poměrně brzy. Nejdříve se dokázali prosadit hosté, šli do vedení, jak ukázal další vývoj utkání, byla to jejich labutí píseň. Naši dokázali rychle odpovědět a po vcelku vyrovnané 20 minutovce měli utkání pod kontrolou, potom co hostům ve druhé půlce došli síly, bylo jasné, kdo v tomto utkání zvítězí.

Jak šly minuty: 4 – AV na naší levé straně do 16, nepozornost obrany, hosté střílí 1 branku utkání. 5 – 1 RK pro hosty. 7 – Vach vybojoval u pomezní čáry míč, přihrál Stejskalovi, jeho přesný centr dokázal Schuch A. přesně umístit 1:1. 15 – 2 RK pro hosty, odražený míč končí po střele z hranice 16 m nad brankou. 16 – střela Vacha z malého vápna končí nad. 25 – 1 RK pro domácí. 37 – Svoboda přenesl míč zleva doprava na falešné křídlo Stejskalovi, přiťuknutí Daňkovi, bodlo a vedeme 2:1. 38 – Hájek M. přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Maňouška, střela z 5 m končí vedle. 40 – hostující obránce (Čenda) rozehrál míč z malého vápna přímo na kopačky Schucha A., který byl tak překvapený, že zakončil nepřesně. 42 – centr Schucha A. zprava do 16 zakončil střelou přes hlavu Hájek M 3:1. 45 – další náš RK, bez zakončení.

62 – další náš RK. 69 – SS Dovrtěl R. na Svobodu, hlavou v jasné šanci mimo. 72 – RK pro hosty bez zakončení. 74 – Daněk přistrčil Dovrtělovi R., jeho bomba z 25 m končí na břevně, dorážku vrátil obloučkem do sítě Daněk J. 4:1. 80 – střela hlavou Dvořáka jen těsně minula levou tyčku. 84 – Dovrtěl R. na bratra, střela z 20m končí za zády nešťastného gólmana 5:187 – Vach na levé straně přihrál na Maňouška, na jeho přesný centr do vápna nabíhali Dvořák i Schuch O., druhý přesně zakončil 6:1.

Závěr: Rozjezd soutěže zatím velmi dobrý, ze 4 utkání 3 výhry a 19 goalů značí udržení kontaktu se špicí OP. V příštím kole opět doma, proti nepříjemnému Kunštátu BÉ budeme mít šanci potvrdit výbornou formu a v tabulce poskočit o nějaký ten stupínek výš.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Hájek P., Svoboda – Daněk J. (Schuch O.) Hájek M. (Dovrtěl J.), Dovrtěl R., Maňoušek – Schuch A.,Vach T.

 

Branky: Daněk J. 2, Schuch A. a O.,Hájek M., Dovrtěl J.

Asistence: Stejskal 2, Dovrtěl R. 2, Maňoušek, Schuch A.

 

SKD B – Lažánky  2:5 (1:5)

 

Sestava: Hrazděra – Aujeský, Ruta., Sáňka A., Vomela – Sehnal, Tenora, Sáňka J., Beránek – Schuch O., Schulze

Střídali: Pokorný M., Štoudek,

Branky: Schulze, Sehnal.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář