Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Olomučany 16. 6. 2019 v 17:00

14. 6. 2019

Nominace:

Podloucký, Hájek P., Pijáček, Hubený, Dovrtěl, Sáňka A., Schuch O., Holomek, Maňoušek, Vach, Schuch A., Daněk M., Aujeský, Zvejška, Prokop L.

Sraz: 16:15

 

SKD – Olomučany 4:2 (1:1)

Barák – Stloukal, Machálek

V posledním kole Na mlýniskách se hrál zajímavý a hlavně kvalitní fotbal. Domácí se výhrou chtěli dostat na 9. místo tabulky OP, hosté nepřijeli prodat svou kůži lacino a proto se bylo celých 90 minut na co dívat.

V prvním poločase jsme měli častěji míč na kopačkách a vytvořili si několik brankových příležitostí. Do vedení se však dostali hosté, kdy se jim v 15 min. povedla jediná akce, po naší chybě na polovině a rychlém brejku byl náš gólman proti přesné střele bezmocný. Naše šance: 18 min. Maňoušek zatáhl míč na pravé straně, jeho prudká přihrávka prošla pokutovým územím, Schuch O. na míč nedosáhl. V 20 min sólo Schucha A. končí u brankáře hostů, stejně jako střela Schuchy O. v min 28. Obrovskou šanci měl po přesné přihrávce Aujeského opět Schuch A. obešel vše, co mu stálo v cestě, jeho střelu zachytil brankář s pomocí obránce na brankové čáře. Přišla 43 min SS a zasloužené vyrovnání, Hájek P. zahrával dlouhý aut, ve vápně našel Aujeského, ten se obtočil kolem obránce a vybídl ke skórování Vacha, který nadvakrát dotlačil míč do sítě.

Druhý poločas začal jako řada předcházejících, naší chybou, kterou soupeř dokázal potrestat a šel opět do vedení. Zápas pokračoval ve strhujícím tempu, naši dokázali opět vyrovnat, po faulu na Schucha A. v 60 min proměnil PK Vach M. Stále jsme se hnali za vítězstvím, do vedení jdeme opět po SS, kdy autové vhazování Sáňky A. dokázal zpracovat ve vápně Aujeský a střelou z otočky dokonale překvapil brankáře, běžela 75 min. Teď byli na tahu hráči Olomučan, s porážkou se nechtěli smířit, vypracovali si dvě 100% šance. První zlikvidoval na brankové čáře Hubený a druhá skončila v rukavicích Čahouna. Stále platí známé: nedáš, dostaneš, našim se povedla závěrečná akce utkání, v 86 min našel střídající Daněk M na pravé straně Schucha A., který poslal střílenou přihrávku do vápna, kde do prázdné zakončil Maňoušek.

Zasloužené vítězství na závěr soutěže, výsledkem je postup na pěkné 9 místo a hlavně získání dalších zkušeností jak otočit zápas s kvalitním soupeřem. Na závěr mohu konstatovat: Konec dobrý všechno dobrý a sezónu bych stručně zhodnotil jako chvalitebnou. Po krátké letní přestávce se všichni jistě sejdeme u dalšího ročníku opět s naší účastí.

Podloucký – Sáňka A., Hubený, Pijáček, Hájek P. – Holomek, Vach, Aujeský (Daněk M.), Maňoušek – Schuch A., Schuch O. (Prokop L.)

Branky: Vach 2, Aujeský, Maňoušek        Nahrávky: Aujeský, Sáňka A., Schuch A2

SKD B – VO B 1:4

Hrazděra – Štoudek, Malach R., Beránek, Sáňka Jak., Sáňka J., Štrof, Dovrtěl, Pokorný, Zvejška, Sehnal

Malach P., Prokop L.                                   Branka: Dovrtěl

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář