Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Olešnice 2:1 (1:0)

15. 5. 2023

SKD - Olešnice 2:1 (1:0)


 

Rozhodčí: Bureš – Stloukal, Navrátil


 

Úvod: Bojovné utkání od první minuty, hosté hráli útočně, naši však pozorně bránili a snažili se využít každou chybu soupeře k rychlému útoku. Zápas rozhodla aktivní dvojice SA – DJ, první skvěle přihrával a druhý chladnokrevně zakončoval.

Jak šly minuty: 1 – útočná akce na pravé straně hostů, končí nepřesnou střelou. 3 – Vach přesně na DJ, bodlo z hranice 16, brankář na místě. 4 – Hájek přihrával na Vacha, posunutí na DJ, zakončení sražené na náš první RK. 15 – zahráváme již 3 RK, všechny se stejným výsledkem = bez zakončení. 17 – SS po faulu na Vacha zahrával SA, střelu po zemi vedle zdi brankář vyráží před sebe dobíhající Daněk nestačil zakončit. 19 – první RK také pro hosty. 23 – šanci Olešnice likviduje Čahoun, dorážka končí v síti, hráč byl však v offside. 30 – série 3 RK pro soupeře s 0 výsledkem. 32 – SS Veselý centruje do 16, obránce odvrací na další náš RK. 36 – hostující brankář vyhodil míč na pravou stranu, vyhození vystihl SA, potáhl míč do vápna, přesně přihrál na rozběhnutého DJ, zakončení po zemi 1:0.

47 – začátek druhého poločasu a opět aktivní hosté, šance končí RK. 50 – SO vybojoval míč, do uličky Vachovi, pokus o obhození končí nepřesně. 53 – AV hostů do 16, zakončení z velmi dobré pozice vedle brány. 60 – SS zleva zahrává Pijáček, prudkou střelu vyráží brankář na RK. 69 – a opět v akci SA, vystihl špatné AV, získal míč, potáhl do 16, kde našel stejně jako v 1. poločase DJ, akce jako přes kopírák 2:0. 76 – Daněk přihrával DJ, prodloužení na Hájka, střela těsně vedle. 82 – chyba ve středu obrany, hosté v brejku, první střelu Čahoun vyrazil na dorážku byl krátký 2:1.

Závěr: Konečně jsme se doma dočkali výhry a získali do tabulky důležité 3 body. Není však dobojováno, do konce soutěže zbývá několik kol a každý bod se počítá. Pokud však dokážeme zopakovat výkon ze včerejška nemám o další bodový zisk strach. Příští kolo nás čeká derby v Bořitově, na kvalitním hřišti jistě předvedeme kvalitní výkon a nějaké plusové body přivezeme.

Sestava:

Podloucký – Schuch O, Veselý, Maňoušek, Pijáček. – Holomek, Hájek M., Daněk J. (Dvořák), Schuch A, (Tomek) - Vach, Dovrtěl J..

 

Branky: DJ 2                                                  Asistence: SA 2

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář