Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Lipůvka 3:4 (3:2)

2. 9. 2024

SKD – Lipůvka  3 : 4 (3:2)

Rozhodčí: Machourek – Kubíček, Strachoň

Úvod: Domácí šli do utkání s jasným cílem, získat první podzimní body, hosté měli před utkáním 6 bodů v tabulce, přijeli v pohodě, zahrát si fotbal, a když se zadaří i nějaký ten bodík odvézt.

Úvod nám vyšel na 1, v 5 min dlouhý aut Veselého, míč vypadl brankáři z rukou, Holomek hlavou doklepl 1:0. V min 8 zahráváme zprava 1RK, bez zakončení. V 11 min nepřesné zakončení hostujícího útočníka. V 25 min vybojoval míč Dvořák, přesně našel SA, který s přehledem zakončil, vedeme 2:0. Z rozehrávky po obdrženém gólu se dostali k zakončení i hosté, střelou po zemi snižují na 2:1. V 34 min rychle rozehrál AV Vach na SA, přihrávka pod sebe na Svobody a vedeme opět o 2 branky. V 45 min. hosté zahrávali RK, R oznámil, že po RK pískne poločas, nechal však hru pokračovat, hosté po AV snižují na 3:2.

V 57 min nás podržel Stejskal, zlikvidoval sólo hostujícího útočníka. V 76 min nevyužil šanci na zvýšení Vach T., hosté vycítili šanci na bod, vyrovnali v 79 min a v 86 min po nepovedeném centru střílí 4 branku.

Závěr: I přes slibný náskok jsme nedokázali zvítězit, šťastnější hosté si překvapivě odvezli všechny body. Podzimní rozjezd tedy velmi špatný 4 kola za námi, na kontě 0 bodů a před námi výlet do Lipovce, kde již tradičně hrajeme na hodovou neděli, máme se tedy na co těšit. 3 body do tabulky pravdy by se jistě hodily.

Sestava: Stejskal Pa. – Daněk M., Maňoušek, Veselý, Schuch O. - Vach Z. (Daněk J.),  Schuch A., Holomek, Svoboda, Dvořák (Vach M.) – Vach T.

 

Branky: Holomek, SA a Svoboda                            Asistence: Veselý, Dvořák a SA

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář