Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Lipovec 0:3 (0:0)

24. 4. 2023

SKD - Lipovec 0:3 (0:0)


 

Rozhodčí: PrudilNavrátil, Odehnal


 

Úvod: V neděli Na mlýniska přijeli hosté z Lipovce, z jarních utkání se ziskem 3 bodů. Naši zatím nebodovali a proto věřili v konečný úspěch a připsání důležitých 3 bodů do tabulky. Nic z toho se však nestalo, Lipovec v ne dobré formě na naše borce stačil, rozhodla povedená SS a naše nepovedená 5 minutovka.

Jak šly minuty: 1první v zakončení hosté, střela nad. 2 – naše SS, Daněk M. nedokázal v 16 přesně zakončit. 18 – první RK v utkání také pro hosty, bez zakončení. 23 – SS zahrával Hájek na Aujeskýho, prodloužení na Vacha, pokus o přehození končí nad bránou. 24 – ve 100% šanci dokázal skvěle zasáhnout Čahoun proti osamocenému hráči z Lipovce. 38 – SS zahrával Daněk J. zprava na zadní tyčku, obránce odvracel s námahou na náš 1RK. 44 – samostatná akce Vacha v 16, několik kliček končí střelou do brankáře.

52 – brejk hostů končí nepřesnou střelou nad. 79 – SS hostů, přesné zakončení hlavou 0:1. 80 – trma, vrma v naší 16, doklepnutí do prázdné branky 0:2. 85 – dokonalé KO za 5 min, hosté zvyšují na konečných 0:3.

Závěr: První poločas, hra opticky vyrovnaná, hodně soubojů mezi 16, minimum šancí. Ve druhém poločase až do 79 min podobný průběh, po gólu ze SS se naši vrhli do útoku se snahou vyrovnat, zapomněli na zadní vrátka a výsledkem byly další branky v naší síti. Za celý druhý poločas ni šance. Mužstvem jara už asi nebudeme a horko těžko obhájíme bodový zisk z domácích podzimních utkání. Zápasů nás však čeká ještě dosti a také hodně bodů je ve hře, první jarní získáme jistě příští neděli v Knínicích.

Jsem optimista, ale myslím, že je potřeba se již dívat, jaká divočina je v tabulce za námi.

Sestava:

Podloucký – Sáňka A. (Hájek P.), Hájek M., Maňoušek, Pijáček. – Holomek (Štrof), Aujeský., , Daněk J., Daněk M.(Zvejška) - Vach, Dvořák.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář