Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Letovice 4:1 (2:1)

26. 8. 2019

Doubravice - Letovice 4:1 (2:1)

 

Rozhodčí: Jalový Josef - Roučka Jiří, Urbánek Robert

Domácí dvojutkání jsme zvládli na 1, minulý týden Adamov, včera Letovice=6 důležitých bodů. V neděli jsme potvrdili úlohu favorita a předvedli přítomným divákům, jak chceme hrát v domácích zápasech: aktivně, důrazně,celoplošný presink a proměňování vypracovaných šancí.

Někteří diváci stáli ještě ve frontě u pokladny a naši už vedli 1:0. Ve 30 sekundě se prosadil po krásné kombinační akci Schuch A., na začátku byl centr Pijáčka do vápna, následovala hlavička Daňka M. na Daňka J., ten přihrál pod sebe Adamovi, který se dokázal v souboji 1 na1 prosadit. V 9 min Schuch A. přihrál do běhu Maňouškovi, jeho přízemní centr nedokázal přesně zakončit Daněk M. (100%šance). V 15 min zahráváme 1 RK. V 25 min hostující obránce nahrál přímo na kopačky Daňka M., postupoval sám na brankáře a opět akce končí střelou do brankáře, je z toho pouze RK. Stále platí nedáš dostaneš, hosté z jediné povedené akce ve 31 min, dlouhý nákop do vápna, míč propadl mezi obránci a útočník doklepl do sítě, vyrovnávají na 1:1 (stejnou branku jsme dostali se Sloupem i v Jedovnicích). Ve 42 min našel přesnou přihrávkou mezi obránce Aujeský rozběhnutého Schucha A., zakončení mazácké 2:1.

Vstup do 2 poločasu nám také vyšel, ve 48 min  zahrával Daněk J. RK míč tečoval gólman přímo k nohám Hubeného, od kterého se odrazil do sítě 3:1. V 51 min se probíjel do 16 Daněk M. byl faulován, PK s přehledem proměnil Aujeský 4:1. A to bylo těžké KO pro hosty. Hned v min 52 se předvedli Daňci, jejich akce končí střelou Martina do brankáře. V 67 min Hubený přesně přihrál Schuchovi A. střela tyčka, tyčka, dorážka Ondry S. vedle. V 77 min zahodil další šanci po přihrávce Maňouška Adam S. V poslední minutě po nadějné akci Prokop, Dovrtěl, Maňoušek se kope pouze RK.

Nadějný start do nového ročníku budeme mít šanci potvrdit příští neděli, kdy zajíždíme do Kunštátu, kde se hraje již od 14:00.

Podloucký - Sáňka A., Hubený (Prokop), Veselý, Pijáček - Daněk J., Aujeský (Hájek),Holomek (Dovrtěl),Maňoušek - Daněk M.(Schuch O.), Schuch A. 

 Branky: Schuch A 2, Hubený a Aujeský    Asistence: Daněk J 2,Aujeský, DaněkM.

SKD B - Letovice B 5:1 (4:0)

Hrazděra - Prokop, Ruta, Sáňka Jak., Štoudek - Zvejška, Pokorný, Tenora, Dovrtěl - Cerhák, Sáňka J.   Střídající: Schulze, Beránek, Malach R a P

Branky: Dovrtěl 3, Sáňka J a Zvejška

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář