Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Kunštát B 0:1 (0:0

5. 9. 2021

SKD – Kunštát B 0:1 (0:0)

Rozhodčí: Roučka- Sehnal, Skoták

Opět se ukázalo, jak je dvojutkání doma nevyzpytatelné. Minulé kolo exhibice a kanonáda, včera bez vstřelené branky a s nulovým ziskem. Pravda, Kunštát a Olomučany, den a noc. Odevzdaného soupeře nahradil houževnatý, bojovný a hlavně soupeř, který chtěl hrát fotbal. Našim se také dařilo v poli, ne tak v 16 a tak byl Na Mlýniskách k vidění vcelku zajímavý zápas OP. Úvod patřil hostům, na místě však byl skvělý NBOP, který nás držel ve hře. Postupně jsme hru vyrovnali a bylo jasné, že rozhodne jedna povedená šance, SS, nebo individuální chyba.

Jak šly minuty:

3 – náš první RK zahrával zleva Dovrtěl R., bez zakončení. 7 – první šance hostů a hned tutovka, střelu z 12 m vykopl Čahoun na RK. 9 – podobná situace z hranice 16 opět sám střelec před brankářem a Čahoun opět výborně. 10 – a do třetice kapitán hostů a opět stejný výsledek, úvod zcela v režii hostujícího kapitána versus NBOP. Nasleduje série RK na obou stranách. 37 – Stejskal přistrčil Hájkovi, střela z otočky těsně vedle.

56 – naše první šance v zápase, AV Daňka na Hájka, ten mu míč vrátil, Daněk přesným centrem našel Vacha, jeho střelu z hranice malého vápna srazil hostující obránce. 65 – ztráta míče na naší levé straně, centr do 16, po souboji Holomka s útočníkem hostů končí míč v naší síti 0:1. 78 – SS Daňka z pravé strany od autové čáry, centr do vápna, kde zcela volný Dovrtěl J. nedokázal ve 100% šanci hlavou trefit branku, to byla naše druhá a současně poslední šance v utkání. Do konce se již nic vážného nestalo, naši neměli dostatek sil na závěrečný nápor, hosté aktivní obranou dovedli utkání do vítězného konce.

 

Závěr:

Bohužel, postup do čela tabulky se odkládá do dalších kol. Mužstvo ukázalo kvalitu, ale ne příliš oblíbený soupeř dokázal z minima vytěžit maximum a ziskem 3 bodů se dostal do středu tabulky. Příští kolo nás čeká derby ve Skalici a věřím, že zlepšenou produktivitou zvítězíme a získáme tolik potřebné body do tabulky.

 

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Holomek., Svoboda – Daněk J., Hájek M., Dovrtěl R., (Dovrtěl J.)Maňoušek – SchuchA.,Vach T. (Schuch O.)

 

SKD B – Kunštát C  2:2 (1:1)

 

Sestava: Dovrtěl R. – Hájek P., Ruta., Sáňka A., Štoudek – Sehnal, Pokorný,Zvejška,Trubák – Schuch O., Dvořák

Střídali: Pokorný M., Dovrtěl J., Schulze A a E

Branky:Dovrtěl J., Zvejška.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

3 body ze Skalice

(Kuba, 12. 9. 2021 19:36)

S tím NBOP byste se měli jít léčit, krásné 3 body si od nás dnes vezete.
Těším se na další objektivní report :D
Zdraví Skalice <3

Re: 3 body ze Skalice

(Ivoš, 13. 9. 2021 9:19)

Máš ho tam, ty Kubo

Re: 3 body ze Skalice

(Ivoš, 14. 9. 2021 13:22)

Ty Kubo, nejsi špatný gólman, ale NBOP je pouze JEDEN!!!! Ten titul má jak převozník pádlo.

Jirásek

(Fanoušek, 8. 9. 2021 14:06)

V kombinaci a aktivitě na hřišti Kunštát jasně lepší. Jestli se našim dařilo v poli je velmi subjektivní hodnocení...v druhé polovině zápasu se v poli zřídkakdy udály více jak dvě nahrávky po sobě následované ideálně nákopem dopředu který Kunštátu zásadní problém nedělal.

Re: Jirásek

(Alda, 12. 9. 2021 19:31)

jsi na subjektivních stránkách objektivita zde není populární