Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Knínice 6:1 (4:0)

16. 8. 2021

SKD – Knínice 6:1 (4:0)

Rozhodčí: Jalový – Roučka, Skoták

Vstup do soutěže OP vyšel našemu mužstvu podle předsezónních cílů, které stanovil výbor oddílu a hráči i trenér se je snaží naplnit: hrát atraktivní fotbal, v každém zápase se snažit o bodový zisk a v tabulce být od prvních kol co nejvýše. Včera se nehrál tak dramatický zápas jako v Letovicích, domácí poučeni z posledního zápasu s Knínicemi u nás, vstoupili do utkání aktivně a v celém průběhu dokazovali, kdo je doma pánem a kdo si výhru nenechá vzít.

Průběh utkání: 5 – zahráváme 2 RK za sebou bez zakončení. 6 – v pořadí 3RK, opět Daněk J. stejný výsledek. 7 – a znovu RK a opět Daněk a nic. 9 – 5 RK zahrával Dovrtěl R. přízemním centrem našel na přední tyčce Maňouška, který s přispěním obránce střílí 1 branku. 14 – Stejskal přesným pasem za obranu vyslal do brejku Schucha A., ukázkové zpracování, vedení míče, střela 2:0. 16 – po naší nepřesné rozehrávce první akce hostů, končí v 16 bez zakončení. 20 – po akci Daňka a Schucha další RK, zahrává Dovrtěl R., odražený míč se dostal k Vachovi, první střelu odvrátil obránce, opakovaná střela končí v síti 3:0. 26 – po SS hosté poprvé trefují zažízení, Čahoun byl na místě. 27 – Vach postupuje od poloviny hřiště sám na brankáře, přehození, břevno, škoda. 30 – vše si Vach vynahradil po nahrávce Hájka M., kdy z 25 m krásně trefil šibenici 4:0. 38 – první RK pro Knínice. 42 – Schuch A. přihrál Vachovi, který opět trefuje pouze zařízení, tentokrát tyčku. 43 – poslední RK 1 poločasu,  bez zakončení.

48 – AV Daňka na Hájka M. do 16, střela z otočky končí na spojnici. 53 – pokračuje série RK. 54 – Schuch A. se uvolnil na levé straně přihrál Vachovi, který si doslova vychutnal obránce i s brankářem a zvyšuje na 5:0. 62 – SS Hájek do 16 na hlavičku Dovrtěla J. zakončení těsně vedle. 63 – střelu Dvořáka vyráží brankář na další RK, zahrává Pijáček, bez zakončení. 67 – další RK, zahrával Hájek, bez zakončení. 68 – Hájek přesně na Dovrtěla J. postupuje společně s Vachem na 1 obránce, volí střelu, bohužel pouze provětral rukavice nestárnoucího gólmana hostů. 69 – další RK. 79 – z náhodné akce stříli hosté čestný úspěch 5:1. 80 – a znovu RK a znovu ……….88 – akce na pravé straně: Pokorný, Vomela, centr a Vach z malého vápna nad. 85 – další RK. 90 – opět RK, zahrával Hájek na Dovrtěla J., který vrátil míč do 16, na přesnou hlavičku Stejskala byl hostující gólman krátky 6:1.

Domácí splnili zatím zápasovou normu 6 vstřelených branek  a po 2 kolech jsme nejlépe střílející mužstvo OP. V dalším kole zajíždíme již v sobou ráno do Rudice, kde svedeme bitvu o čelo OP jistě s dobrým koncem pro nás.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Holomek, Svoboda (Dvořák) – Daněk J. (Pokorný), Hájek M., Dovrtěl R. (Dovrtěl J.), Maňoušek – Schuch A. (Vomela), Vach T.

Branky: Vach 3, Schuch A., Maňoušek, Stejskal

Asistence: Dovrtěl R. 2, Stejskal, Hájek M., Schuch A., Dovrtěl J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář