Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Knínice 2:0 (0:0)

19. 9. 2022

SKD - Knínice 2:0 (0:0)

 

Rozhodčí: Prudil – Navrátil, Pelíšek

Úvod: V neděli Na mlýniskách to nebyla BuL, BnBH ba ani SuCh, nebyla to však ani BnV (tolik asi něco málo z historie pro znalce). Utkání s houževnatým soupeřem bylo vyrovnané v poli od samého začátku. Postupem času bylo zřejmé, že rozhodne jedna povedená akce, jedna povedená SS. Nám se povedl dokonale RK v 69 min a bylo rozhodnuto. Hosté, kteří si přijeli pro bod zcela odpadli a zápas se dohrával pod naší taktovkou.

Jak šly minuty: 2 – náš RK zakončil hlavičkou Holomek těsně vedle. 6 – AV Pijáček do 16 na Hájka, přihrávka pod sebe na Vacha, střela těsně vedle PT. 7 – v akci i hosté, naši obránci se nedomluvili, vše zachránil Čahoun skokem pod nohy útočníka. 9 – střela hostů z hranice 16 po zákroku brankáře nad. 15 – Veselý přesně na Hájka, přihrávka do MV, SA se nedokázal prosadit=RK. 17 – SS z 18m zahrával Vach, střela přes zeď těsně vedle PT. 22 – první naše přesné zakončení, slabou střelu Holomka brankář kryje. 28 – vynikající zákrok Veselého v našem MV, ve skluzu zasáhl míč před útočníkem, odražený míč chytá brankář. 42 – Hájek do uličky na Vacha, i přes faul v MV zakončil, potom padá, píšťalka mlčí. 44 – DJ přesně našel SA v 16, nic.

53 – DJ v 16 našel SA, místo přihrávky na lépe postaveného Hájka zvolil střelu, vedle. 65 – velká šance SA, hlavičkou netrefil odkrytou branku. 69 – RK zahrával DR, přesně na hlavu Hájka, konečně to tam padlo 1:0. 72 – střelu SA s námahou vyráží gólman na RK. 76 – Hájek přesným centrem na levé staně vyzval k úniku Svobodu, přihrávka do MV, nejlépe se zorientoval Holomek 2:0. 78 – střela Vacha z dobré pozice nad. 84 – SS Hájka na Svobodu, hlavička těsně vedle. 88 – střídající Sáňka A. se uvedl nebezpečnou střelou z 20 m, brankář na místě.

Závěr: Důležitá výhra a napravení reputace po utkání v Lipovci (aspoň výsledkově). V našlapané tabulce nám zatím patří 3 místo, bod od čela. V příštím kole hrajeme opět doma, Na mlýniska přijedou hráči ŠV, ještě loni účastníci krajské soutěže. Nečekáme lehký zápas, vítězství však ano, doma se body nerozdávají, o tom se již přesvědčili kluci z Knínic.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Veselý, Svoboda (Sáňka A.). – Maňoušek (Schuch O.), Holomek Schuch A., Hájek M.  – Dovrtěl J. (DR), Vach

 

Branky: Hájek, Holomek                                          Nahrávky: DR, Svoboda

 

SKD B - Lažánky 5:1 (2:1)

 

Hrazděra – Sáňka J, Hájek P. Kubásek,Vach Z. – Sáňka A, Dovrtěl R. (Schulze), Trubák,Zvejška (KJ)- Dvořák, Vladík (Beránek)

Branky: DR, Vladík, Schulze, Kubásek, Dvořák

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Umístění

(Arsenal, 19. 9. 2022 17:08)

Zápasy se spodkem tabulky - od 10.místa dolů - ok. Se čtvrtým Lipovcem 0-4. Až nadcházející zápasy s týmy horní poloviny napoví o formě SKD víc.

Re: Umístění

(Umístění 2, 19. 9. 2022 18:31)

... To je jak Arsenal :-)