Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Jedovnice 3:2 (1:1)

5. 11. 2023

SKD - Jedovnice 3:2 (1:1)


 

Rozhodčí: ReschovskýRoučka, Heger

Úvod: Pokud jsme chtěli potvrdit body z venku, domácí výhra byla povinností. Hosté po zaváhání doma s Ostrovem chtěli venku bodovat, poslední kolo před zimní přestávkou, o zápletku bylo postaráno.

Úvod nad očekávání, úplný opak minulého zápasu v Knínicích, hosté z Jedovnic nevěděli kam dřív skočit, po tutovce DR se však hra vyrovnala a remízou skončil i poločas.

V 7 min rozehrál akci Veselý, po nahrávce na DR se sám řítil do 16, bohužel DR o míč v souboji 1 na 1 přišel. V min 9 SO vysoký míč zprava do 16, Jelínek šel do souboje s brankářem, míč propadl k SA, stažení, penalta, Vach s přehledem na 1:0. Ve 14 min opět v akci Vach, jeho centr v MV netrefil Holomek ni Jelínek. V 17 min centr Jelínka do MV nedokázal zakončit SA. V min 19 kombinace jako hrom, Vach patičkou na polovině na SA, ten zatáhl míč po levé straně přesně centruje na roh MV, kde nikým nehlídaný DR netrefil prázdnou branku, zahodit se dá opravdu všechno. Po šanci Vacha, která končí RK se dostali ke slovu i hosté a po RK srovnávají na poločasových 1:1.

Druhý poločas začal nastřeleným břevnem naší branky. V 51 min SO na Vacha, zasekávačka, střela, brankář s námahou vyráží na další náš RK. V 55 min centruje do 16 Stejskal, tvrdý zákrok brankáře na SA, píšťalka HR mlčí. Náš rychle rozehraný aut v 66 min končí přihrávkou SA na bratra 2:1. V 77 min padá před naším obráncem útočník hostů, HR píská SS z 18 m, přesné zakončení 2:2. Náš RK v 82 končí přesnou hlavičkou Stejskala, brankář vyráží na další RK. Naši SS rozehrával Pijáček, SO hlavičkoval do brány, míč však v ofsajdové pozici jistil Holomek, AR mává, nic. V závěru Holomek přesně rozehrál na DR, v 16 obešel vše, míč naservíroval do jasné šance SO, přesné zakončení 3:2.

Závěr: Na těžkém, podmáčeném terénu se hrál fotbal slušné okresní úrovně, našim vyšel úvod i závěr zápasu, což se ukázalo být rozhodující. Hosté po vyrovnání bod brali, zatáhli se do obrany, našim bod nestačil, v závěru i trochu štěstí (přeje připraveným) a tři důležité body do tabulky jsou doma. Po podzimu 5 místo zaručuje klidnou zimní přípravu, která dá snad zapomenout na jaro 2023.

Sestava:

Podloucký – Stejskal P., Pijáček, Jelínek (Vach M.), Maňoušek – Dovrtěl R.,Holomek, Schuch O., Veselý – Schuch A., Vach T.

 

Branky: SO. 2, Vach T. Asistence: SA 2, DR

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář