Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Jedovnice 2:3 (1:1)

16. 5. 2022

SKD - Jedovnice  2:3 (1:1)

 

Rozhodčí: Pivoda – Musil, Urbánek

Úvod: Na mlýniskách se včera hrál kvalitní zápas. Jedovnice bojují o čelo OP a v současné době mají velmi dobrou formu. Naši se jim snažili vyrovnat, bojovali o každý míč do poslední minuty, hosté však byli o ten gól přece jenom lepší. Při troše štěstí jsme mohli v závěru vyrovnat, štěstí však přeje připraveným a to v neděli byli hosté. Proto si odváží 3 body.

Jak šly minuty: 9 – RK zahrával DR přesně na hlavu volného Hájka, jeho zakončení však bylo nepřesné. Následoval rychlý protiútok hostů, obrana na místě. 12 – hosté zahrávají již 2 RK, kterému předcházel nebezpečný centr přes celou 16. Stejně jako po našem RK se i nám povedl protiútok s gólovým zakončením: Maňoušek na Vacha, ten prodloužil na DJ, sám proti brankáři nezaváhal 1:0. 15 – Hájek hlavou na Vacha, přesná přihrávka opět na DJ, tentokrát akce končí RK. 26 – po autovém vhazování v šanci hosté, střela těsně vedle. 31 – hostující útočník sám před prázdnou brankou trefil tyčku. 33 – Mańoušek potáhl míč po levé straně, přihrávka na DR, střela vnějším nártem končí vedle. 36 – tlak hostů je zakončen gólovou akcí na levé straně, přihrávka do malého vápna, střela 1:1. 42 – akce bratrů D, finální přihrávka na Maňouška, slabá střela do brankáře. 45 – v akci Čahoun a útočník hostů, výborný zákrok.

50 – dlouhý nákop hostů do 16, útočník šel do souboje s Čahounem, míč propadl za gólmana, střela z těžkého úhlu do prázdné 1:2. 51 – Hájek vybojoval míč, přihrál DJ, postupoval sám do 16 přesně zakončil 2:2. 53 – tečovaná střela hostů končí RK. 60 – SS po stažení DJ zahrával DR, k zakončení se dostal Hájek, jeho hlavička končí nad. 75 – útok do rozhozené obrany, přesné zakončení 2:3. 90 – chybu v rozehrávce nedokázal potrestat Vach, klička brankáři nevyšla, škoda.

Závěr: Jedovnice potvrdily, že patří mezi 4 nejlepší (v současnosti) mužstva OP, která si to rozdají v boji o postup. Hráli jsme již se 3 (bez vítězství), včerejší zápas ukázal, že hosté ještě mohou boj o postup zdramatizovat. Nás čeká ve zbývajících kolech boj o místo v první polovině tabulky a příští neděli v ČH těžký soupeř.

Sestava:

Podloucký – Stejskal (Sáňka A.), Pijáček,Veselý, Holomek –Maňoušek, Dovrtěl R., Hájek M. (Schuch O.),Daněk J – Dovrtěl J., Vach

B: DJ 2                                                                       A: Vach, Hájek

 

 

SKD B – Skalice B 1:3 (0:2)

 

Hubený – Hepp, Hájek P., Kobza Sáňka A. – Zvejška, Aujeský, Sehnal, Šebánek – Trubák, Schulze      

Střídající: Tenora, Alexa, Beránek           Branka: Tenora       

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nic není jak dřív

(Fanda, 18. 5. 2022 19:51)

Svět se zbláznil, Daglas uveřejnil objektivní report. :O
RESPEKT!