Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Jedovnice 1:3 (0:0)

14. 10. 2024

SKD - Jedovnice   1 : 3 (0:0)

Rozhodčí: Volgemut – Petržela, Brázda
Úvod: Jedovnicím se na podzim daří nad očekávání, naši začínají sbírat body, Na mlýniskách se tedy čekal vyrovnaný zápas.
Na úvod vyrovnaný průběh, první SS zahrávali ve 3 min hosté, naši měli stejnou šanci v min 12, obě SS bez přesného zakončení. V průběhu poločasu přebírali iniciativu hosté, naši se snažili držet krok. Žádné mužstvo si nevypracovalo vyloženou šanci, při střelách ze střední vzdálenosti byl Čahoun pozorný, stejně jako hostující obrana po našich dlouhých AV. Poločas skončil spravedlivou remízou.
Do druhého poločasu lépe nakročili hosté a během 10 min rozhodli utkání. V 48 min si na centr zprava naskočil nehlídaný útočník a hlavou do prázdné střílí 1 branku. V min 52 opět po centru zprava, tentokrát z voleje zakončil stejný hráč a je to již 0:2. V 67 min přesný pas na SA, předběhl obránce, sražený ze zadu, ČK a SS. K míči se postavil Vach T., přesnou ranou vymetl šibenici 1:2. Od tohoto okamžiku jsme hosty zatlačili na jejich polovinu, vyrovnání se blížilo. Zbytečný faul před 16, SS i pro hosty, střela přes zeď, je rozhodnuto 1:3.
Závěr: Se soupeřem jsme drželi krok pouze poločas, rozhodl nástup do druhého poločasu a dva slepené góly. I přes velkou snahu se nám v koncovce nedařilo, kratší bodová série končí, za týden v Knínicích začne nová, konec podzimu se blíží a body nutně do tabulky potřebujeme.

Sestava: Podloucký – Veselý, Maňoušek, Schuch O., Vach Z.(Trubák), (Jarůšek) – Schuch A., Pernica., Svoboda, Radouš, Dvořák – Vach T.

Branka: Vach T.                                                 Asistence: SA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář