Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Drnovice 7:5 (4:2)

11. 6. 2023

SKD - Drnovice 7:5 (4:2)


 


 

Rozhodčí: Navrátil – Pivoda, Heger


 

Úvod: Od úvodních minut se hrálo podle našich not, po zbytečné chybě v rozehrávce jsme dostali do zápasu hosty a začala pěkná divočina. Drnovice dokázali ve druhém poločase vyrovnat, na víc jim však síly nestačily. Naši se dokázali vrátit do utkání, závěr v naší režii, zisk 3 bodů nás posunul na konečné 7 místo v tabulce OP.

Jak šly minuty: 3 – první střela utkání pro hosty, po zemi, Čahoun připravený. 5 – první branka utkání pro domácí: Pijáček po lajně na SA, zatáhl míč k brankové čáře, centr do MV, DJ lehce tečoval, vedeme 1:0. 7 – centr Daňka obrana odvrací na náš 1RK. 8 – i hosté zahrávají 1RK, obě akce bez přesného zakončení. 10 – střela Hájka z 20m těsně vedle. 11 – Daněk si na levé straně narazil s DJ, přetažený centr vrátil do MV Vach, přesně zakončil SA, vedeme 2:0. 11 – z rozehrávky po obdrženém gólu hosté ztratili míč, který získal Vach T., s přehledem z 25 m pod víko 3:0, paráda. 14 – RK SA zakončoval hlavou Hájek, je z toho další RK. 24 – kombinaci SA, DJ, zakončil Vach 4:0. 30 – naše AV, chyba v rozehrávce, rychlý útok hostů, první zakončení Čahoun vyráží, na dorážku je krátký 4:1. 34 – povedená střela hostujícího záložníka do šibenice 4:2.

53 – opět po naší chybě hosté snižují na 4:3. 56 – Hájek narážka s DJ, střela, náš další RK. 57 – Vach přesně na DJ, pokus o přehození brankáře nevyšel. 56 – DJ přesnou přihrávkou oslovil Vacha, nabídnutou šanci na hattrick Tomáš využil 5:3. 58 – hosté snižují na rozdíl branky. 62 – tak dlouho váhal Čahoun s odkopem, až mu míč sebral hostující útočník, zkompletoval hattrick a srovnává 5:5. 74 - DJ kombinuje s Daňkem, obchází obránce, obhazuje brankáře 6:5. 84 – povedenou akci SA, DJ zakončil nepřesně Vach. 86 - DJ na Vacha, střílený centr do 16 zakončuje Hájek a uzavírá přestřelku Na mlýniskách 7:5.

Závěr: Konec dobrý, všechno dobrý????? Buďme rádi za povedený podzim, jaro už nebylo přesně podle představ hráčů i realizačního týmu. Konečné 7 místo je pěkné, ale v letní přestávce je třeba kvalitně potrénovat, abychom stejné, nebo i lepší místo obsadili v následujícím ročníku OP 2023/24.

Sestava:

Podloucký – Schuch O., Veselý., Maňoušek, Pijáček (Daněk M). – Holomek (Trubák), Hájek M.., Daněk J. (Aujeský), Schuch A – , Dovrtěl J.,Vach T.

 

Branka: Vach T. 3, DJ 2, SA a Hájek Asistence: Vach 3, DJ 2, SA, Daněk J.

 

 

 

Foto na: . https://petr731.rajce.idnes.cz/Sokol_Doubravice_nad_Svitavou_-_TJ_Sokol_Drnovice_7_5/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář