Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Drnovice 2:2 (2:2)

12. 6. 2022

SKD - Drnovice  2:2 (2:2)

 

Rozhodčí: Benke - Sehnal, Suchý

Úvod: První poločas vyrovnaný, jak brankově tak i hrou v poli. Hrál se útočný fotbal s přesným zakončením, výsledkem 4 vstřelené branky. V druhém poločase byli hosté aktivnější a měli blízko ke vstřelení 3 branky (pomohlo břevno a vynikající Čahoun). Tlak jsme přežili a mohli v 90 minutě rozhodnout, i takový je fotbal, bohužel neplatilo známé nedáš, dostaneš.

Jak šly minuty: 2 – Pijáček na levé straně přesně na Vacha, prodloužení hlavou na DR, jeho centr zakončil hlavičkou Svoboda, brankář s námahou vyráží na RK. 4 – ztráta míče u půlící čáry, rychlý útok hostů končí také RK. 7 – Vach prodloužil na DJ, střela z těžkého úhlu nad. 9 – střelu Stejskala z 20m vyráží brankář na další RK. 15 – DR na Vacha, jeho střelu bodlem brankář kryje. 18 – Maňoušek zleva krásně nacentroval do vápna, rozběhnutý Daněk zakončil hlavou přesně 1:0. 20 – útok hostů po pravé straně, centr, hlavička, těsně vedle. 22 – hosté v další šanci, střelu z blízka vyráží Čahoun nohou. 23 – naše AV přímo na kopačky hostů, rychlá akce, přesné zakončení 1:1. 26 – hosté v 16 v přečíslení 3 na 1, ukvapená střela vedle. 31 – hosté předvedli tentokrát přesnější zakončení, sám před Čahounem útočník nezaváhal 1:2. 33 – RK Daněk posadil přímo na hlavu Hájka, brankář vyráží, Maňoušek po zemi přes hradbu těl 2:2. 45 – RK DR opět na hlavu Hájka, brankář na místě, rychlý protiútok, bez zakončení.

47 – Daněk pod sebe na DJ, přesná střela, brankář nohou vyráží na RK. 53 – Čahoun kryje dorážku u zadní tyčky. 57 – střela hostů od břevna do autu. 63 – a opět v akci Čahoun, na dvakrát zasahuje a hosté zahrávají RK. 69 – střela DR ze střední vzdálenost přímo do brankáře. 74 – a opět zvoní naše břevno, míč se odráží těsně před brankovou čáru, při dorážce byl Čahoun pozorný. 82 – RK zakončoval Vach, střelou po zemi, těsně vedle. 90 – a branková konstrukce i na druhé straně, tentokrát tyčka zachránila hosty od 3 branky.

Závěr: I přes teplé počasí se hrál Na mlýniskách zajímavý fotbal, hosté ukázali svoji kvalitu, naši hráli slušně v prvním poločase, druhý již nebyl z naší strany příliš povedený. Bořitov dokázal remizovat v Rudici, udržel 7 příčku. Cíl, umístění v horní polovině jsme nesplnili, jaká byla sezóna ročníku 2021/22 jistě zhodnotí hráči, s trenérem i s vedením na závěrečné příští sobotu.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Holomek, Svoboda. – Maňoušek, Hájek M. (Aujeský) Daněk J., Dovrtěl R.,  – Dovrtěl J., Vach

B: Daněk, Maňoušek                                                                  A: Maňoušek, Hájek M.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář