Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - ČH 3:1 (2:1)

7. 11. 2022

SKD – Černá Hora   3:1 (2:1)

 

Rozhodčí: Jalový – Roučka, Nevřiva

Úvod: Do utkání jsme vstoupili lépe než ČH, od prvních minut jsme byli aktivnější a měli více příležitostí. V pruběhu poločasu ČH hru vyrovnala a hnala se za vyrovnáním, nám se však podařilo vstřelit druhou branku a nebýt zaváhání při SS šli jsme do kabin s 2 brankovým vedením. Také druhý poločas jsme začali velmi dobře, gól ze SS toho byl důkazem. Až na zaváhání v závěru, jsme měli hru pod kontrolou a zaslouženě získali 3 důležité body.

Jak šly minuty:4 – Svoboda na levé straně kolmo na SA, v 16 místo přihrávky na lépe postaveného Vacha zvolil zakončení = 1RK. 7 – Pijáček centroval z vlastní poloviny křížem na levou stranu, pravý obránce chyboval, k míči se dostal SA, sám postupoval do 16 a z MV po zemi vedle brankáře 1:0. 10 – Svoboda do 16, Vach prodloužil hlavou za sebe SO ukvapeně střílel vedle. 12 – střela hostů z 20m končí na břevně naší branky. 21 – vynikající příležitost ČH, dva útočníci na Čahouna, nezvládli situaci, míč uskočil a je po šanci. 22 – Hájek přesně na levou stranu, SA postupoval do vápna, přihrávka na zadní tyčku, osamocený SO nedokázal trefit prázdnou branku. 23 – dlouhý výkop Čahouna, souboj DJ a Vacha s obráncem, míč propadl k DJ, přesné zakončení 2:0. 26 – po RK ČH, rychlý brejk, SA na DJ, střela přes celou branku těsně vedle. 30 – SO, tandem na Hájka, centr přetažený, zakončuje SA, je z toho další RK. 39- rychlá rozehrávka SS hostů, přihrávka kolmo do 16, klička, střela po zemi 2:1. 40 – Čahoun likviduje šanci hostů, je z toho RK.

50 – SS po faulu na SA zahrával Hájek, míč zatočil z levé strany do 16 přímo na hlavičku Holomka 3:1. 67 – DJ na levé straně v 16 pod sebe na rozběhnutého Maňouška, střela do brankáře. 72 – Svoboda přihrával do vápna Vachovi, místo přihrávky na volného DJ, zvolil zakončení = RK. 83 – pokus hostů o zkorigování výsledku vyřešil Čahoun, střelu z 16 vyráží nad břevno. 87 – RK hostů, hlavičku útočníka, těsně vedle. 89 – trma, vrma v našem MV, hosté reklamují ruku, rozhodčí rozpažuje, hra pokračuje. 90 – náš RK přetažený na roh 16, Hájek se uvolnil, střílí po zemi, těsně vedle.

Závěr: I v posledním utkání doma jsme neprohráli a v tabulce domácích utkání jsme po podzimu na 1. místě. Čeká nás ještě dohrávka v Cetkovicích, současně jim patří 1 příčka v tabulce, v utkání můžeme pouze překvapit, venku se nám příliš nedaří, ale určitě uděláme vše, aby si domácí připsali 2 porážku.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček (Maňoušek), Svoboda, Veselý. – Holomek, Dovrtěl J.(Dovrtěl R.),Schuch A.( Daněk J.), Hájek M.  – Vach, Schuch O.

 

Branky: SA, DJ, Holomek                                  Nahrávky: Pijáček, Podloucký, Hájek

 

 

SKD B – Sloup  3:7 (0:4)

 Hrazděra – Sáňka A., Hájek P.(Štoudek), Štrof (Kobza)–Karandyszewský,Vach Z. (Trubák), Vladík(Hájek T.), Sehnal (Pokorný), Kubásek - Dvořák, Pokorný

 

Branky: Trubák, Kobza, Pokorný

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář