Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - ČH 2:1 (1:0)

4. 10. 2021

SKD - ČH 2:1 (1:0)

 

Rozhodčí: Sehnal – Švančara, Brach

Včera se hrál Na mlýniskách, před početnou diváckou kulisou (asi 130 diváků) napínavý zápas, slušné okresní úrovně. ČH dirigoval z pozice útočníka nestárnoucí Traxl, a když se do pozice středního obránce posunul náš Hájek M., byly k vidění zajímavé souboje dvou bývalých spoluhráčů. Ještě více však diváky bavil souboj ZT s naším NBOP, z kterého, až na jednu výjimku, vyšel úspěšně náš gólman.

Jak šly minuty: 2 – v první šanci utkání se po přihrávce Maňouška ocitl Dvořák, střela z dobré pozice těsně vedle. 3 – náš první RK. 6 – první šance hostů, pěkné uvolnění na 16, střela, Čahoun na místě. 14 – nepovedený centr zprava málem skončil v síti, Čahoun opět pozorný. 20 – Dovrtěl R. našel vpravo rozběhnutého Maňouška, střelu vyráží brankář na další ze série RK. 24 – Dovrtěl přihrál na právé straně do vápna Vachovi, ten posunul přesně na Dvořáka, pro kterého nebyl problém zakončit 1:0. 28 – co všechno se dá zahodit předvedl hostující útočník, když z malého vápna přestřelil prázdnou branku. 38 – první z přímých soubojů TZ a Čahouna, brankář pozorný, nebezpečnou střelu z 12m chytá.

Nástup do druhé půle a znovu se opakující chyba naší defenzívy, neschopnost odkopnout míč z 16, řada odrazů a tečí, dorážka 1:1, běží 50 min. 67 – SS hostů končí střelou do břevna. 75 – kombinační akce po ose Schuch O., Holomek přihrávka na Vacha, který sólo zkušeně zakončil 2:1. 78 – další ze soubojů ZT a našeho brankáře, sólo útočníka končí opět skvělým zákrokem. 82 – Dvořák křižným centrem našel na levé straně Vacha, kterému míč bohužel uskočil do autu. 90 – nejlepší zákrok si schoval Čahoun až na závěr, jistý gól, střelu do šibenice skvěle zlikvidoval.

Závěr: V kabinách se opět po dlouhé době slavilo vítězství, ale je potřeba se vrátit zpátky na zem. Není ještě konec soutěže a bodů je stále nedostatek. Utkání s ČH jsme zvládli i s notnou dávkou štěstí (přeje připraveným), dá se říct, že jsme hosty i přes jejich velké šance přetlačili a v utkání dokázali zvítězit. Již příští týden nás čeká Adamov a tam se ukáže, zda bude naše vítězná série pokračovat.

Sestava:

Podloucký – Pijáček, Hájek M. Stejskal, Svoboda (Schuch O.) – Holomek, Dovrtěl R., Schuch A. (Dovrtěl J.), Maňoušek – Dvořák, Vach

 

Branky: Dvořák, Vach

Asistence: Vach, Holomek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Forma

(Arsenal , 5. 10. 2021 21:10)

Vcelku objektivní referát, bravo, jen tak dál! Gólman zachránil v poslední minutě dva body. Zarážející je však fyzická výkonnost některých hráčů domácích.

Forma

(Arsenal , 5. 10. 2021 21:10)

Vcelku objektivní referát, bravo, jen tak dál! Gólman zachránil v poslední minutě dva body. Zarážející je však fyzická výkonnost některých hráčů domácích.