Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Cetkovice 0:5

27. 3. 2023

SKD - Cetkovice 0:5 (0:3)


 

Rozhodčí: OdehnalKorčák, Maška


 

Úvod: K prvnímu MZ přijelo Na mlýniska mužstvo z Cetkovic v roli favorita. Od úvodních minut šli hosté za vítězstvím, naši sice bojovali, snažili se, ale na fotbalovějšího soupeře pouze snaha nestačila. Hosté byli lepší, naši jim však některé gólové situace až příliš ulehčili vlastní nepřesností.

Jak šly minuty: 1 – střela hostů, brankář na místě. 2 – první RK pro hosty. 6 – ztráta míče na půlící čáře, útok hostů zastavuje ostrým skluzem v 16 Daněk, první zasáhl míč, rozhodčí však píská penaltu 0:1. 7 – naše první střela, tečovaná obráncem, brankář neměl problém. 16 – AV na pravé straně do 16, odražený míč vrací hostující útočník pod břevno 0:2. 20 – Veselý na levé straně na Vacha, prodloužení hlavou na SA, při kličce v 16 padá bez cizího zavinění. 22 – odkopu od naší brány využil útočník hostů k rychlému brejku, v 16 vybíhá Čahoun, střela po zemi k tyči 0:3. 23 – AV Daňka na Vacha, přihrávka na Hájka, sražená střela = RK. 33 – pokus o přehození našeho brankáře končí na břevně, Pijáček uklízí míč na další RK. 36 – naše jediná tutovka v první půlce, centr Pijáčka nedokázal z MV přesně zakončit DJ.

47 – naše SS, centr do 16, se zakončením hlavou neměl gólman žádný problém. 60 – Daněk zahrával RK, Hájek hlavičkuje, z brankové čáry odvrací obránce, dorážka Vacha nad. 64 – SS po faulu na Vacha zahrával Hájek, umístěnou střelu vyráží brankář na další RK. 69 – naši zpětnou přihrávku využili hosté k rychlé akci, opakované zakončení 0:4. 72 – a znovu po naší nevynucené chybě následoval útok hostů, zvyšují na konečných 0:5

Závěr: Utkání s vedoucím mužstvem OP máme neúspěšně za sebou, rozjezd nám tedy nevyšel. Po první domácí porážce máme v dalších kolech co napravovat, abychom postoupili do horní poloviny tabulky. Pamětníkům hosté z Cetkovic připomněli vítězné tažení SKD při prvním postupu do krajské soutěže, přejme soupeři ať cestu OP zakončí na prvním místě a v bojích I.B třídy více odehraných let, než našich 5.

Sestava:

Podloucký – Schuch O., Stejskal (Maňoušek), Veselý, Pijáček. – Holomek, Dovrtěl J., (Pokorný) Hájek M., Daněk J. - Schuch A., Vach.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář